4-izbový byt na predaj po kompletnej rekonštrukcii v Petržalke na Fedinovej ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
86 m2

Poschodie:  
2. / 12

Bratislava
Petržalka - Stred
Fedinova
pred 118 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 117 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitný Profík Vám ponúka kompletne zrekonštruovaný a čiastočne zariadený 4-izbový byt so šatníkom na Fedinovej ulici č. 16 v Bratislave – Petržalke.

Byt sa nachádza takmer v strede mestskej časti Petržalky.

Byt: Nachádza sa na 2/12 poschodí v kompletne zrekonštruovanom a zateplenom bytovom dome s dvomi novými výťahmi. Obytná plocha samotného bytu je 79 m² + loggia + veľká murovaná pivnica. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou (elektroinštalácia, vodoinštalácia, omietky a stierky, podlahy a stropy) a všetky nové dvere vrátane vstupných bezpečnostných dverí do bytu. V celom byte sú nové „plávajúce“ podlahy okrem kúpeľne a toalety, kde je kvalitná dlažba a obklady. Byt je slnečný, svetlý, obývacia izba s kuchyňou a izbami sú orientované na juhovýchod. Spálňa je orientovaná na juhozápad.

Dispozícia: V byte je vstupná chodba, do ktorej sa vchádza cez bezpečnostné vchodové dvere. Z chodby sa vchádza do obývacie izby, ktorá je spojená s kuchyňou kde je kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu a mikrovlnná rúra). Z obývacej izby sa „francúzskym“ oknom prechádza do zasklenej loggie. Z chodby je ďalej vstup do ďalších dvoch obytných miestností, spálne, samostatnej toalety a rozmerovo zväčšenej kúpeľne so sprchovacím kútom. Vo veľkorysej spálni je postavaný oddeľovací múr ktorý vytvára priestor pre budúci šatník. Všetky izby sú nepriechodzie ! Obývacia izba s kuchynským kútom aj obidve obytné miestnosti sú orientované na juhovýchod, spálňa je orientovaná na juhozápad.

Zariadenie: Byt sa predáva čiastočne zariadený s osvetlením v celom byte, čalúnenou sedacou súpravou, kuchynským stolom so stoličkami, záclonami a závesmi v každej izbe, drobnými interiérovými doplnkami v celom byte a manželskou posteľou.

Lokalita: Fedinova ulica je súčasťou mestskej časti Petržalka. V sídliskovej časti je veľa zelene a detské ihrisko. Bytový dom je situovaný v blízkosti nákupného centra Kaufland, Lidl, kultúrneho domu Zrkadlový háj a zdravotného strediska Fedinova. Vďaka tejto svojej polohe byt ponúka vynikajúcu, kompletnú a dostupnú občiansku vybavenosť, bezpečné bývanie s výbornou dostupnosťou k MHD (cca 5min chôdze). V tesnej blízkosti sa nachádzajú dve základné školy, Petržalská plaváreň a Veľký Draždiak.

Parkovanie: Parkovanie je možné na vonkajších parkovacích plochách okolo bytového domu v zmysle parkovacej politiky mestskej časti Petržalka.

Všetky informácie o nehnuteľnosti nájdete na www.krasnybytvpetrzalke.sk

Realitný Profík je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, poplatky za notársku úschovu spojenú so zaplatením kúpnej ceny, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Všetky použité fotografie a video sú majetkom realitnej kancelárie.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: 4-izbový byt na predaj po kompletnej rekonštrukcii v Petržalke na Fedinovej ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.