4 izbový byt s 2 loggiami, 83 m2, Ševčenkova - Bratislava, Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
83 m2

Poschodie:  
6. / 8

Bratislava
Petržalka - Stred
Ševčenkova
pred 248 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 246 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 4-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite bratislavskej Petržalky, na Ševčenkovej ulici. Lokalita ponúka všetko, čo v súčasnosti od života v hlavnom meste očakávate. Rovnako Vaše predstavy splní aj ponúkaný štvorizbový byt, pretože ponúka priestor pre rekonštrukciu a zariadenie snov. Môžete si to rovno vyskúšať v našom interaktívnom pôdoryse. :)

Byt pozostáva zo 4 obytných izieb (z toho jedna je veľká obývačka), kuchyne so vstupom na loggiu, kúpeľne s WC (sprchovací kút, vaňa, bidet a záchod) a priestrannej haly s rolldoor šatníkom.

Byt ponúka dokonca 2 loggie (1 je zasklená), ktoré ponúknu krásne výhľady na Petržalku. Obývačka je orientovaná južne a poskytuje dostatok svetla. Byt sa nachádza na 6. poschodí z 8.

Byt má plastové okná a v izbách zachovalé laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou.

Vyčíslené náklady na život v tomto byte sú cca 179€ (rozdelené pre správcu bytového domu, za elektrinu a plyn). K bytu patrí aj pivnica.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou - je zateplený s menenou strechou, s vchodom na čip, v roku 2017 boli vo vchode menené stupačky. Bytový dom samozrejme ponúka aj výťah a pred blokom nájdete dostatok parkovacích miest.

V Petržalke nájdete kompletnú občiansku vybavenosť - všetko, na čo si len spomeniete. Od úradov, obchodov, škôl a škôlok po športoviská a množstvo centier voľného času. Tešíme sa, až Vám byt a lokalitu predstavíme osobne.

Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácii, nájdete nás na Račianskej 3 v Bratislave alebo na nemcova@archeus.sk, tel.č.: 0910 788 788

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: 4 izbový byt s 2 loggiami, 83 m2, Ševčenkova - Bratislava, Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.