Bývajte ako prví v 1,5i byte, novostavba,parking,Slnečnice,Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
38 m2

Poschodie:  
5. / 6

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 222 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 222 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom úplne nový, veľmi pekný 1,5i – izbový byt, kompletne zariadený s balkónom, pivničnou kobkou a garážovým parkovacím miestom novostavbe v projekte Slnečnice na ulici Zuzany Chalupovej vo vyhľadávanej a tichej mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 38 m2 vrátane balkónu. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 5 poschodí v 6 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený s úplne novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, mikrovlnnou rúrou, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, práčkou, so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe. V kúpeľni sa nachádza úplne nová vaňa, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička a kúpeľňový nábytok.

Možnosť dozariadiť ostatným nábytkom podľa požiadavky záujemcu po dohode s majiteľom bytu.

Byt vonia ešte novotou.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná hala, jedálenský kút, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, 1 krát neprechodná spálňa, kúpeľňa a toaleta.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Bytový dom Slnečnice – Zóna Mesto sa nachádza v tichej mestskej časti Petržalka. Ide o výnimočnú štvrť pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou. Mestský charakter bytov v prostredí neďaleko lužných lesov je ideálny pre moderných ľudí, ktorí vedia spomaliť, ale chcú si užívať aj benefity veľkomesta. Rovnováhu medzi pokojným a mestským životom nájdete práve tu. V dostupnej blízkosti sú všetky potrebné sociálne, zdravotné, alebo rodinné služby. V blízkosti objektu vedie tiež populárna Dunajská cyklistická cesta, vychytený cyklistický raj spájajúci Rakúsko, Slovensko a Maďarsko. Pri bytovej jednotke sa nachádza nákupné centrum Slnečnice Market s množstvom obchodov a služieb rôzneho zamerania: Billa, 101 drogéria, Jysk, Planeo elektro, Pepco, kaderníctvo, kaviareň, Bio obchod, detské centrum Leon, farmárska tržnica a taktiež zástavky MHD.

Veľmi pekné a príjemné bývanie.

Byt je voľný od 1.2.2020 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 515 € + 100 euro energie, TV, internet a garážové parkovacie miesto.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.