Bývajte ako prví v 2i byte,novostavba,klíma,balkón,začiatok Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
57 m2

Poschodie:  
3. / 7

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 208 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 206 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom úplne nový ( kolaudácia 2020), slnečný, priestranný, veľmi pekný 2-izbový byt kompletne novo zariadený s balkónom, klimatizáciou v tichej a vyhľadávanej lokalite na Lužnej ulici v Bratislave – na začiatku Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 53,26 m2 + balkón 4,26 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 3 poschodí v 7 – poschodovej tehlovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Možnosť parkovania pred bytovou jednotkou.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s úplne novou kuchynskou linkou na mieru s kvalitnými novými spotrebičmi: indukčnou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, klimatizáciou, jedálenským stolom a šatníkovými skriňami na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza úplne nový sprchový kút, zrkadlo, umývadlo so skrinkou na mieru a práčka. V obývacej izbe je moderná rozkladacia sedacia súprava, konferenčný stolík, dizajnová skrinka na mieru pod televízor a TV. V spalní je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Byt vonia ešte novotou.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Bytový dom je chránený kamerovým systémom a otváranie vchodových dverí je formou čipu. Vnútro bytovky veľmi pekne dizajnovo navrhnuté. Pod bytovou jednotkou sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania: obchod s potravinami, vinotéka, kaviareň. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť zdravotné stredisko, lekáreň, predajňa TPD, kaderníctvo, lokálne trhovisko, sad Janka Kráľa, Aupark. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta, pri dome zástavky MHD.

Veľmi pekné a príjemné bývanie, treba vidieť.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 550 € + 100 € energie s internetom a televíziou.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.