Bývajte ako prvý v 2i byte, novostavba, balkón, ulica Ondreja Štefanku

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
76 m2

Poschodie:  
4. / 12

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 166 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 166 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom štýlový, úplne nový, priestranný, slnečný 2-izbový byt v novostavbe FLAT 75 z roku 2018, kompletne dizajnovo zariadený novým nábytkom vo farbe kašmíru, s balkónom, pivničnou kobkou hneď vedľa bytu a množstvom úložného priestoru vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Petržalského ramena na ulici Ondreja Štefanku v Petržalke.

Podlahová plocha bytu predstavuje 65,49 m2 + balkón 5,51 m2 + pivničná kobka 5,41 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4 poschodí v 12 – poschodovej tehlovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra.

Možnosť parkovania pred bytovou jednotkou.

Byt sa prenajíma dizajnovo kompletne zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru s novými kvalitnými spotrebičmi: indukčnou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s dizajnovým digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, barovým jedálenským stolom a šatníkovými skriňami na mieru na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, 2 x umývadlo, kúpeľňová zostava a práčka so sušičkou. V obývacej izbe je štýlová sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava na mieru a TV. V spalní je pripravená manželská posteľ.

Byt bude dovybavený podľa požiadavky budúceho nájomcu.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa, toaleta, balkón s prístupom z kuchyne a obývačky.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť potraviny Lidl, Kraj, Zdravotné stredisko, lekáreň, obchody a služby rôzneho zamerania. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta, pri dome zástavky MHD – autobusy.

Veľmi pekné, tiché a príjemné bývanie, príď sa pozrieť.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 700 € + 150 € energie vrátane poplatkov za internet a TV.

Bez domácich miláčikov.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.