Bývajte prvý v 2i byte, novostavba, balkón, výhľad, parking, Matadorka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
36 m2

Poschodie:  
11. / 29

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 162 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 162 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na úplne nový, veľmi pekný, slnečný 2-izbový byt s krásnym výhľadom na hrad, moderne kompletne zariadený s podlahovým kúrením a chladením, balkónom a garážovým parkovacím miestom v novostavbe Matadorka vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Petržalskej vlakovej stanice a Petržalského korza na ulici Závodu Matador v Bratislave – na začiatku Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 36 m2 vrátane balkóna. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 11 poschodí v 29 - poschodovej novostavbe s 3 výťahmi a strážnou službou. Celý objekt je monitorovaný kamerovým systémom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Dom je vybavený modernými technológiami akými je rekuperácia vetranie všetkých miestností bytu, bytová stanica tepla v ktorej sa dajú nastaviť ideálne teploty kúrenia a teplej vody pre konkrétneho užívateľa bytu. Rekuperácia je vhodná pre alergikov, zabezpečuje filtráciu vzduchu, predohrev či predchladenie prívodného vzduchu.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto na 1 poschodí blízko vstupu.

Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: indukčnou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom a so šatníkovou skriňou na mieru v spálni. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, zrkadlo, umývadlo so skrinkou na mieru, práčka a toaleta. V obývacej izbe je moderná sedacia súprava, konferenčný stolík a obývačková zostava.

Možnosť dozariadenia nábytku po dohode s majiteľom bytu.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, spálňa, kúpeľňa s toaletou.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Petržalky s úplnou občianskou vybavenosťou. MATADORKA sa nachádza v mestskej časti Bratislava Petržalka na križovatke ulíc Údernícka a Kopčianska. TOTO ÚZEMIE ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a v neposlednej miere i vynikajúcu dopravnú dostupnosť do centra. V blízkosti sa nachádza Sad Janka Kráľa, obchodné centrum Aupark, Incheba, Danubia či Staré mesto. V pešej dostupnosti sú všetky potrebné sociálne, zdravotné, alebo rodinné služby. Skutočne na skok sú: kúpalisko, korčuliarska dráha, jazdecký areál, fitness centrum, supermarket s potravinami, motokáry a mnohé ďalšie. V blízkosti vedie tiež populárna Dunajská cyklistická cesta, vychytený cyklistický raj spájajúci Nemecko, Rakúsko, Slovensko a Maďarsko. Súčasťou projektu je nová materská škôlka, vo vnútrobloku multifunkčné ihriská, park s množstvom zelene a komunitné záhradky v celkovej rozlohe 1400m2.

Veľmi pekné a príjemné bývanie s perfektnou dostupnosťou do mesta.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 530 € + 120 € energie vrátane poplatkov za TV, internet a parking.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.