Kompletná cena, Úplne nový, pekný 2i byt, novostavba, loggia,Slnečnice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
54 m2

Poschodie:  
4. / 5

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 182 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 182 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj ponúkame veľmi pekný, slnečný, úplne nový ( 2020 ) 2i byt v novostavbe, kompletne moderne zariadený, situovaný do vnútrobloku, otočený na východnú stranu, s priestrannou loggiou a parkovacím miestom na Fialovej ulici v krásnom projekte Slnečnice (Zóna Viladomy) v blízkosti Dunajskej hrádze v tichej a vyhľadávanej mestskej časti Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 44,05 m2 + loggia 10,80 m2. Byt sa nachádza na 4 poschodí v 5 – poschodovej novostavbe s výťahom.

Výhody bytu:

- novostavba z roku 2020

- kompletne moderne zariadený

- situovaný do tichého vnútrobloku na východnú stranu

- nízke mesačné náklady

- vonkajšie parkovacie miesto

- tichá lokalita

- kompletná občianska vybavenosť

- slnečný byt, tichý, priestranný

- vhodný na okamžité bývanie aj ako investícia ( prenájom)

Dispozícia:

Byt pozostáva zo vstupnej chodby so vstavaným šatníkom, obývacej izby prepojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou, spálne so vstavaným šatníkom, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou a loggiou pozdĺž celého bytu.

Stav:

Byt sa predáva úplne nový, kompletne moderne zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru, so zabudovanými kuchynskými spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, jedálenským stolom a samozrejme s kompletným nábytkom.

Možnosť dokúpiť vonkajšie parkovacie miesto za 10 000 euro

Lokalita:

Bytový dom Slnečnice – Zóna Viladomy sa nachádza v tichej mestskej časti Petržalka. Ide o výnimočnú štvrť pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou. Mestský charakter bytov v prostredí neďaleko lužných lesov je ideálny pre moderných ľudí, ktorí vedia spomaliť, ale chcú si užívať aj benefity veľkomesta. Rovnováhu medzi pokojným a mestským životom nájdete práve tu. V dostupnej blízkosti sú všetky potrebné sociálne, zdravotné, alebo rodinné služby. V blízkosti objektu vedie tiež populárna Dunajská cyklistická cesta, vychytený cyklistický raj spájajúci Rakúsko, Slovensko a Maďarsko. Pri bytovej jednotke sa nachádza nákupné centrum Slnečnice Market s množstvom obchodov a služieb rôzneho zamerania: Billa, 101 drogéria, Jysk, Planeo elektro, Pepco, kaderníctvo, kaviareň, Bio obchod, detské centrum Leon, farmárska tržnica a taktiež zástavky MHD.

Veľmi príjemné a pekné bývanie treba vidieť.

Byt je voľný na okamžité bývanie a je vhodný aj ako investícia.

Veľmi pekné a tiché bývanie.

Kontakt: 0948 902 505

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.