Na predaj kompletne zariadený 2 i. byt s loggiou a pivnicou v Slnečniciach - Viladomy, Béžová u

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
58 m2

Poschodie:  
3. / 5

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 262 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 262 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta property Vám ponúka na predaj kompletne zariadený 2 izbový byt v novostavbe Slnečnice na Béžovej ulici. 

BYT: Celková výmera bytu je 58,44m2 z toho pivnica o výmere 3,2m2 a murovaná loggia 4,66m2. Nachádza sa na 3. poschodí z 5 s výťahom. Novostavba bola kolaudovaná v júni r. 2016. Byt je veľmi dobre dispozične riešený. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s rolldorom. Na pravej strane sa nachádza kúpeľňa spojená s toaletou. Oproti sa nachádza izba, z ktorej je východ na loggiu. Na ľavej strane sa nachádza kuchyňa spojená s obývačkou. Z obývačky je taktiež výstup na murovanú loggiu. 

ZARIADENIE: Byt je kompletne zariadený tak, ako je uvedené na fotografiách. Kuchyňa: umývačka riadu, mikrovlnka, elektrická rúra, el. varná doska, chladnička, Obývačka: sedačka, úplne nový televízor, Kúpeľňa: práčka so sušičkou, Izba: rolldor, Predsieň: rolldor

LOKALITA: Tento projekt sa nachádza v krásnom prírodnom prostredí blízko dunajskej hrádze, ktorá je obľúbeným miestom športových aktivít ako je bicyklovanie, in-line korčuľovanie či behanie. V dostupnej vzdialenosti je rusovské jazero s možnosťou kúpania. Do centra mesta je to 5 min autom alebo 10 min autobusom. Zastávka MHD sa nachádza neďaleko domu. V tejto lokalite nebývajú zápchy ani počas dopravnej špičky, takže doprava do centra mesta je naozaj bezproblémová. 

CENA CELKOM: 154 500 € + možnosť dokúpiť garážové státie  15 000€

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.