NOVOSTAVBA: krásny slnečný 2-izbový byt, BA V. Petržalka, Fuxova ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
49 m2

Poschodie:  
5. / 23

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 288 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 287 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj v NOVOSTAVBE FUXOVA krásny slnečný 2-izbový byt S LODŽIOU s výhľadom na Staré Mesto v lokalite Bratislava Petržalka na ulici Fuxova. Celková plocha bytu je 49 m2 nachádza sa na 5. poschodí v 23. poschodovom bytovom dome s VÝŤAHOM. Byt pozostáva so vstupnej chodby, obývačky s východom na lodžiu prepojenou kuchyňou, samostatnej spálne o rozlohe 12,2 m2, kúpeľne spolu s WC.

STAV BYTU:

Dom bol kolaudovaný v roku 2018 ponúka sa v stave ŠTANDARDU, ktorý zahŕňa protipožiarne bezpečnostné dvere, laminátové podlahy, dizajnové keramické dlažby, kúpeľňu so sanitou od renomovaných výrobcov (Geberit, Ideal Standard). Interiérové dvere a okná z profilu REHAU s izolačným trojsklom. V byte je príprava na KLIMATIZÁCIU. Celkové mesačné náklady za služby sú vo výške 99,85 Eur + 4,85 Eur je úhrada do fondu opráv. K bytu prislúcha aj pivničná kobka o výmere 2,58 m2. Dom má vlastnú 24 hodinovú RECEPCIU s SBS, 3 výťahy, kamerové zabezpečenie objektu. K bytu je možné dokúpiť PARKOVACIE STÁTIE v podzemnej garáži bytového domu za cenu 16.000,- eur. Možnosť hypotekárneho úveru, kúpou voľný.

LOKALITA:

Dom sa nachádza vo výbornej lokalite blízko Sadu Janka Kráľa a Auparku. Kompletná občianska vybavenosť, nákupné možnosti, školy, škôlky. Zastávky MHD sú priamo pred novostavbou (električka, autobus).

/ PREDAJ / 2 – IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA PETRŽALKA / FUXOVA ULICA / NOVOSTAVBA / LODŽIA / ŠTANDARD /

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.