REZERVOVANÉ - Nový 2kk byt v bledom štandarde - novostavba Slnečnice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
46 m2

Poschodie:  
3. / 7

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 117 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 98 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Nehnuteľnosť je rezervovaná. Ak si prajete byť informovaný o jej prípadnom uvoľnení, kontaktujte nás.

Nový 2-izb. byt sa nachádza na 3./7. poschodí nedávno skolaudovaného bytového domu rezidenčného projektu Slnečnice – zóna Mesto, ul. Zuzany Chalupovej.

DISPOZÍCIA bytu (41,01 m2) pozostáva zo vstupnej chodby s nikou na vstavaný úložný priestor, obývacej izby s kuchynským kútom, spálne a kúpeľne so sprchovým kútom. Z oboch miestností je prístupný balkón (7,80 m2). Byt ponúka dostatočné možnosti riešenia úložného priestoru (2,7 m vo vstupnej chodbe + 3 m v spálni). Orientovaný je na východ, počas dňa sa neprehrieva a vďaka veľkoformátovým oknám je dostatočne svetlý počas celého dňa. 

Byt je pripravený v neutrálnom, ľahko kombinovateľnom štandarde – pripravené sú bledohnedé podlahy, biele interiérové dvere, biely obklad v kúpeľni.

PARKOVANIE 

K bytu je možné dokúpiť veľké garážové parkovacie státie (15 m2) v blízkosti výťahu. Kúpa parkovacieho miesta je nepovinná. V okolí bytového domu je niekoľko voľných parkovacích státí. Krátkodobé parkovanie je tiež možné pred nákupným centrom, ktoré je súčasťou projektu (2 hod. zdarma). 

BYTOVÝ DOM bol skolaudovaný v r. 2021. Je nízkopodlažný a s nízkou spotrebou energie (energetický certifikát: celková potreba energie B, primárna energia A1).

O PROJEKTE

Novostavba SLNEČNICE MESTO prekvapuje kombináciou reprezentatívnej mestskej architektúry, výbornej občianskej vybavenosti priamo v projekte, dostupnosti do centra autom ako aj MHD (zastávka Jasovská cca 5 min. chôdze) a v neposlednom rade blízkosťou prírody. Zelené parky, neďaleké lužné lesy a Dunajská hrádza sú výborným miestom na odpočinok, prechádzky, ranný beh alebo cyklistiku. Súčasťou projektu sú kaviarne, potraviny, drogéria, lekáreň...

CENA

199.900 Eur + veľké parkovacie státie pri výťahu 20.000 Eur (nepovinné). 

Uvedené ceny sú vrátane kompletného servisu a provízie RK. 

Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0917 10 55 95 alebo e-mailom petra.galovicova@lawrencepreston.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.