Pekný 2i byt, novostavba, loggia, parking, Slnečnice, Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
2. / 5

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 160 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 160 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom pekný, slnečný, 2i – izbový byt, kompletne zariadený s loggiou, klimatizáciou, pivničnou kobkou a garážovým parkovacím miestom novostavbe v projekte Slnečnice na Žltej ulici vo vyhľadávanej a tichej mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 50 m2 + 6 m2 balkón. Byt sa nachádza na 2. poschodí v 5 – poschodovej novostavbe s výťahom. Byt je v osobnom vlastníctve. V okolí kompletná občianska vybavenosť s bezproblémovým prístupom do centra.

Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: indukčnou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, klimatizáciou, jedálenským stolom a so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe a v spálni v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička, kúpeľňový nábytok, práčka a toaleta. Obývačka je vybavená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou a TV. V spálni je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou s prístupom na loggiu, spálňa, kúpeľňa s toaletou.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Bytový dom Slnečnice sa nachádza v tichej mestskej časti Petržalka. Ide o výnimočnú štvrť pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou. Mestský charakter bytov v prostredí neďaleko lužných lesov je ideálny pre moderných ľudí, ktorí vedia spomaliť, ale chcú si užívať aj benefity veľkomesta. Rovnováhu medzi pokojným a mestským životom nájdete práve tu. V dostupnej blízkosti sú všetky potrebné sociálne, zdravotné, alebo rodinné služby. V blízkosti objektu vedie tiež populárna Dunajská cyklistická cesta, vychytený cyklistický raj spájajúci Rakúsko, Slovensko a Maďarsko. Pri bytovej jednotke sa nachádza nákupné centrum Slnečnice Market s množstvom obchodov a služieb rôzneho zamerania: Billa, 101 drogéria, Jysk, Planeo elektro, Pepco, kaderníctvo, kaviareň, Bio obchod, detské centrum Leon, farmárska tržnica a taktiež zástavky MHD.

Veľmi pekné a príjemné bývanie.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 490 € + 180 € energie/ 2 osoby vrátane poplatkov za TV a internet a garážové parkovacie miesto.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.