Pekný 2i byt, NOVOSTAVBA, TERASA 20 m2, Fialová ul., SLNEČNICE

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
60 m2

Poschodie:  
1. / 5

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 128 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 128 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom pekný, slnečný 2i – izbový byt orientovaný na východnú stranu do tichého vnútrobloku, kompletne zariadený s prekrytou terasou pozdĺž celého bytu, garážovým parkovacím miestom v blízkosti Dunajskej hrádze novostavbe v projekte Slnečnice na Fialovej ulici vo vyhľadávanej a tichej mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 60 vrátane terasy ( 20 m2 ). Byt sa nachádza na 1. poschodí v 5 – poschodovej novostavbe s výťahom. Byt je v osobnom vlastníctve. V okolí kompletná občianska vybavenosť s bezproblémovým prístupom do centra.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, jedálenským stolom a so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička, práčka a toaleta. Obývačka je vybavená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, obývačkovou zostavou a TV.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa s toaletou, z 2/3 krytá terasa pozdĺž celého bytu.

Bytový dom Slnečnice sa nachádza v tichej mestskej časti Petržalka. Ide o výnimočnú štvrť pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou. Mestský charakter bytov v prostredí neďaleko lužných lesov je ideálny pre moderných ľudí, ktorí vedia spomaliť, ale chcú si užívať aj benefity veľkomesta. Rovnováhu medzi pokojným a mestským životom nájdete práve tu. V dostupnej blízkosti sú všetky potrebné sociálne, zdravotné, alebo rodinné služby. V blízkosti objektu vedie tiež populárna Dunajská cyklistická cesta, vychytený cyklistický raj spájajúci Rakúsko, Slovensko a Maďarsko. Pri bytovej jednotke sa nachádza nákupné centrum Slnečnice Market s množstvom obchodov a služieb rôzneho zamerania: Billa, 101 drogéria, Jysk, Planeo elektro, Pepco, kaderníctvo, kaviareň, Bio obchod, detské centrum Leon, farmárska tržnica a taktiež zástavky MHD.

Veľmi pekné a príjemné bývanie, treba vidieť.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 500 € + 150 € energie vrátane poplatku za parking

.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.