ÚPLNE NOVÝ 2i byt, NOVOSTAVBA, 2 X BALKÓN, VÝHĽAD, PARKING, Matadorka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
85 m2

Poschodie:  
23. / 27

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 126 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 126 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na úplne nový, veľmi pekný, slnečný 2-izbový byt s krásnym výhľadom na Rakúsko a Bratislavu, orientovaný na JV a JZ, kompletne moderne zariadený s dvomi balkónmi, garážovým parkovacím miestom a pivničnou kobkou v novostavbe Matadorka vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Petržalskej vlakovej stanice a Petržalského korza na ulici Závodu Matador v Bratislave – na začiatku Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 72 m2 + 2 x balkón ( 11 m2) + pivnica 2 m2 . Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 23 poschodí v 27 - poschodovej novostavbe s 3 výťahmi a strážnou službou. Celý objekt je monitorovaný kamerovým systémom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.

Dom je vybavený modernými technológiami akými je rekuperačné vetranie všetkých miestností bytu, bytová stanica tepla v ktorej sa dajú nastaviť ideálne teploty kúrenia a teplej vody pre konkrétneho užívateľa bytu. Rekuperácia je vhodná pre alergikov, zabezpečuje filtráciu vzduchu, predohrev či predchladenie prívodného vzduchu.

V byte je použitý vysoký štandard - screenové rolety, žalúzie, sieťky proti hmyzu, podlahové kúrenie s možnosťou chladenia, LED osvetlenie, vstavané skrine, kožená sedačka, moderná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (indukčná varná doska s digestorom, elektrická rúra, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou).

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, spálňa s prístupom na balkón, 2 x spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Petržalky s úplnou občianskou vybavenosťou. MATADORKA sa nachádza v mestskej časti Bratislava Petržalka na križovatke ulíc Údernícka a Kopčianska. TOTO ÚZEMIE ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a v neposlednej miere i vynikajúcu dopravnú dostupnosť do centra. V blízkosti sa nachádza Sad Janka Kráľa, obchodné centrum Aupark, Incheba, Danubia či Staré mesto. V pešej dostupnosti sú všetky potrebné sociálne, zdravotné, alebo rodinné služby. Skutočne na skok sú: kúpalisko, korčuliarska dráha, jazdecký areál, fitness centrum, supermarket s potravinami, motokáry a mnohé ďalšie. V blízkosti vedie tiež populárna Dunajská cyklistická cesta, vychytený cyklistický raj spájajúci Nemecko, Rakúsko, Slovensko a Maďarsko. Súčasťou projektu je nová materská škôlka, vo vnútrobloku multifunkčné ihriská, park s množstvom zelene a komunitné záhradky v celkovej rozlohe 1400m2.

Veľmi pekné a príjemné bývanie s perfektnou dostupnosťou do mesta.

Byt je voľný od 1.1.2021 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 850 € vrátane poplatkov za energie a parking.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.