Priestranný, svetlý 3 izb. byt BA - Petržalka .Top Ponuka !!!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

Poschodie:  
1. / 6

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 217 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 209 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj príjemný, priestranný,  svetlý  veľmi dobre dispozične riešený, čiastočne zrekonštruovaný  3 izbový byt ,  vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Petržalky - Bratislava , Nachádza sa na vyvýšenom 1.poschodí /6 posch. s výťahom .  

Byt má rozlohu : úžitková plocha : 77,9m2, podlahová plocha : 64,9m2. K bytu prináleží zasklená loggia vo výmere 4 m2 a výhodou je aj veľká pivnica vo výmere 9 m2.

Byt dispozične pozostáva zo vstupnej predsiene, oddeleného WC, kúpeľne, kuchyne, dvoch spální a obývačky. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2009, v rámci ktorej bolo spravené vymurovanie jadra, výmena okien za plastové, výmena kuchynskej linky, vrátane s tým súvisiacich nových rozvodov vody, odpadov kanalizácie, stierky, boli položené nové podlahoviny (plávajúce podlahy a keramické dlažby, PVC podlahy, obklady stien

keramické). Byt disponuje nadmerným a praktickým úložným priestorom. V spálňach sú veľké vstavané skrine a na chodbe sa nachádzajú dokonca dve vstavané skrine.

Byt je v tichej lokalite , ktorá ponúka možnosť kľudného a nerušeného bývania s kompletne vybudovanou  infraštruktúrou , obchody , školy, škôlky , banky, pošta, výborná dostupnosť do centra mesta , električková zastávka.

Cena: 171000,- EUR

Ak Vás naša ponuka zaujala zavolajte a dohodnite si  obhliadku.

kontakt :  Zuzana Tóthová ,  0917524119,  tothova@karinpartners.sk

certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie

V cene sú zahrnuté kompletne služby RK : vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad do katastra, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností vo výške 66 €, odovzdanie nehnuteľnosti .

Využite naše BEZPLATNÉ hypotekárne poradenstvo !

Pre našich klientov poskytujeme osobný prístup pri predaji, kúpe, prenájme nehnuteľnosti, rýchlosť a znalosť trhu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.