Stačí si doniesť papuče ! štýlový, na mieru zariadený 1 izbový byt! Žltá ulica -Viladomy

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
32 m2

Poschodie:  
3. / 5

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 72 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 70 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Z poverenia majiteľa Vám exkluzívne ponúkam na predaj svetlý, pocitovo príjemný , klimatizovaný 1 izbový byt vo výbornej lokalite mestskej časti Petržalka na Žltej ulici v projekte Slnečnice Viladomy ktorá je veľmi vyhľadávaná a obľúbená. Byt sa nachádza v novostavbe danej do užívania v roku 2017 na treťom poschodí 5 poschodového tehlového domu s výťahom.

Celková výmera bytu s balkónom je 32,95m2 , byt o výmere 27,42m2 a veľkorysý balkón o výmere 5,53m2. V byte bolo všetko zariadenie robené na mieru, použité boli kvalitné a značkové materiály, značkové spotrebiče. Veľkou výhodou tohto bytu je množstvo úložneho priestoru a využitie každého miesta. Byt je zladený do jedného štýlu v peknom dizajne. Orientovaný do vnútrobloku s výhľadom na detské ihrisko, orientácia SZ. Možnosť odkúpenia vonkajšieho parkovacieho miesta, cena 17.000Eur.

Zariadenie bytu:                                                                                                                                                                                vstupná predsieň- vstavaná trojdielna skriňa Komandor s posuvnými dverami (1x zrkadlo, 2x dekor) s dostatkom úložných priestorov, kombinácia závesnych časti, zásuviek a poličiek, stropné úsporné LED svietidlo Philips.

izba – nábytková zostava Komandor s množstvom úložných priestorov, TV Samsung, klimatizácia Samsung, rohová rozkladacia sedačka Phase s úložnými priestormi a s matracom určeným na denné spanie, konferenčný stolík Komandor, stolik na mieru Komandor so stoličkami, závesné a stropné svietidla Philips na diaľkové ovládanie, radiátor s pridavnými ventilátormi pre rýchlejšie a komfortnejšie dosiahnutie teploty s termostatickým ventilom a ovládačom s možnosťou  ovládania a sledovania teploty a otvorenia na diaľku cez Bluetooth, interierové žalúzie K-System, exterierové rolety Lomax na diaľkove ovládanie, sieťka Lomax na balkónových dverách.                    

kuchyňa – kuchynský roh Komandor so vstavanou kombinovanou horúcovzdušnou rúrou , grilom a mikrovlnkou Whirlpool iXelium (3v1), drezom s batériou Blanco, odsávačom pár Bosch a varnou doskou Bosch, zabudovaná umyýačka riadu Bosch, potravinová skriňa Komandor so zabudovanou chladničkou Bosch s mraziacou časťou.                                                                                                                                                                                            kúpelňa s toaletou – zrkadlo s LED podsvietením, stropné úsporné LED svietidlo Philips do vlhkého prostredia, umývadlo Ideal Standard 40cm s batériou a šetričom vody, pod umývadlová skrinka Komandor, nástenná skrinka Komandor nad toaletou aj práčkou,  práčka Indesit, výklopný kôš na prádlo Komandor, rohový sprchovací  kut s posuvnými dverami a úspornou sprchovou ružicou, radiátor s termostatickým ventilom a ovládačom s možnosťou ovládania a sledovania teploty a otvorenia na diaľku cez Bluetooth.

Mesačné náklady pre jednu osobu sú: 90,-Eur s fondom opráv,  elektrina 20,-Eur spolu 110Eur + internet a TV. Pri týchto platbách vznikajú preplatky, takže reálne náklady sú okolo 70 Eur pri jednej osobe. Byt je v osobnom vlastníctve, predajom voľný ihneď, predáva sa komplet zariadený tak ako vidíte na fotografiách. Susedia príjemní, nekonfliktní. Byt je vhodný pre jednu maximálne dve osoby. Vhodný aj ako investícia na prenájom.

Prečo kúpiť tento byt:

- kvalitné a značkové zariadenie bytu

- bez nutnosti ďalších úprav

- tiché bývanie

- vynikajúca infraštruktúra

- stačí sa len nasťahovať a bývať

Okolie a vybavenosť: najkrajšia časť Slnečníc poskytuje výbornú občiansku vybavenosť , obchod Billa, reštaurácie, kaviarne, lekáreň, drogéria, lekár, jasle, škôlka priamo v objekte. Lokalita s rýchlym napojením na diaľnicu a Bratislavský obchvat. Pre nadšencov športu sú tu cyklotrasy, športové a multifunkčné ihriská, v blízkosti je hrádza, Rusovské jazero,  MHD zastávka.

Cena nehnuteľnosti je 183.000,-Eur v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. 

Bližšie info a kontakt: Jana Martincová, martincova@maximreal.sk, telefón: 0903 311 817.

Neváhajte a kontaktujte ma už dnes pre dohodnutie obhliadky.

K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte  najlepší úrok  a znalecký posudok zadarmo!

Radi Vám pomôžeme pri predaji aj Vašej nehnuteľnosti. Iba kvalitná a moderná prezentácia  zabezpečí predaj v najvyššej možnej cene a v primeranom čase.  Profesionálny fotograf dokáže nafotiť aj bežný byt tak, aby zaujal a nepotrebuje pritom fotky prikrášľovať alebo malé priestory naoko zväčšovať. Ponúkame tiež atraktívne grafické spracovanie vizualizácie – možného dizajnového riešenia. Toto zaujme najmä klientov pri starších bytoch.  

Ukážka  prezentácie môžete vidieť tu:  http://maximreal.sk/nehnutelnost/1402214/kvalitna-a-moderna-prezentacia.html

Bližšie info a kontakt: Jana Martincová, martincova@maximreal.sk, telefón: 0903 311 817.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.