Štýlová NOVOSTAVBA 2 izbový byt, Ondreja Štefanka ul, BA V Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

Poschodie:  
4. / 12

Bratislava
Petržalka - Stred
pred 169 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 159 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS BYTU:

Ponúkame na prenájom moderne zariadený 2 izbový byt v novostavbe Bratislava V Petržalka, na ulici Ondreja Štefanka. Nachádza sa na 4/12 poschodí s výťahom. Výmera je 76 m2, z toho balkón 5 m2 + pivničný priestor na poschodí 5 m2.

STAV BYTU:

Ponúkaný byt sa nachádza v ročnej novostavbe - plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, bezpečnostné dvere, kuchynská linka na mieru.

Prenajíma sa kompletne novozariadený nábytkom a vybavený spotrebičmi.

DISPOZÍCIA BYTU:

- vstupná chodba, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, kúpeľňa, toaleta, 1 nepriechodná izba, balkón.

Vo vstupnej hale je šatník a skrinky s dostatočným odkladacím priestorom. Kuchyňa spojená s obývačkou je oddelená od zvyšnej časti bytu modernou sklenenou priečkou s dverami. Obývačka disponuje sedacou súpravou, stolíkom, televízorom a nábytkom s úložným priestorom. Kuchyňa má vstavané spotrebiče - indukčná varná doska, umývačka riadu, veľká chladnička s mrazničkou, rúra na pečenie, dizajnový digestor. Mikrovlnná rúra je v skrinke. Kuchynská linka je v tvare U, s rozšíreným pultom v jednej časti, určeným na sedenie s vyššími stoličkami. V rámci linky je aj lavica na sedenie alebo odloženie tašiek.

V spálni sa nachádza manželská posteľ, stolíky a veľká roll-door skriňa. V kúpeľni je klasická vaňa, 2x umývadlo so skrinkou a zrkadlom, práčka so sušičkou, WC je samostatné. Vstup na balkón je z kuchyne aj z obývačky.

Voľný je ihneď, cena nájmu 590,-€ + 120,-€ energie, KTV a internet, Bezproblémové parkovanie pred domom. Vhodný pre 1 osobu alebo pár, bez domácich zvierat.

PLATBY:

Depozit - 710,-€, nájom - 710,-€, provízia pre RK - 590,-€

LOKALITA:

Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum. Veľmi rýchly prístup do mesta. Dobrá dostupnosť čo sa týka MHD aj auta do všetkých častí mesta.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.