Útulný 3i byt,balkón,3 x neprechodná spálňa,Iľjušinová ulica,Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Poschodie:  
10. / 12

Bratislava
Petržalka - Stred
Iľjušinova
pred 233 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 233 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom útulný kompletne zariadený 3-izbový byt po rekonštrukcii, s balkónom a 3 neprechodnými izbami na Iľjušinovej ulici v tichej mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 64 m2 + balkón cca 3 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 10 poschodí v 12 poschodovej bytovej jednotke s dvomi výťahmi. Bytová jednotka je zateplená so vstupom na čip. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru, s elektrickou varnou doskou a rúrou na pečenie, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, jedálenským stolom, mikrovlnnou rúrou, práčkou a šatníkovými skriňami na chodbe a v spálni. Vo všetkých izbách sú pripravené postele. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, zrkadlo, odkladacia polička a toaleta. Byt je uzamknutý bezpečnostnými dverami.

Dispozičné riešenie bytu: chodba, predsieň, 3 krát neprechodná spálňa, kuchyňa s prístupom na balkón, kúpeľňa spojená s toaletou.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite v Petržalke s úplnou občianskou vybavenosťou. Priamo pod bytovkou je parkovisko a v blízkosti detské ihriská, školy, škôlky, lekáreň, zdravotné stredisko, potraviny Lidl, Kaufland, Kraj, kaviarne, fitko, Petržalské rameno, Petržalská plaváreň, bowling. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta, obchodného centra Aupark a Sadu Janka Kráľa.

Byt je voľný od 1.10.2019 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 570 € + 177€ energie vrátane poplatkov za TV a internet.

Kaucia 500 euro.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Útulný 3i byt,balkón,3 x neprechodná spálňa,Iľjušinová ulica,Petržalka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.