1-izbový apartmán s garážovým státím

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
37,70 m2

Poschodie:  
1.

Vek stavby:  
< 1 rok
Bratislava
Podunajské Biskupice
Uzbecká
pred 239 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 218 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj zariadený 1- izbový apartmán s garážovým státím a loggiou (možný odpočet DPH) na 2.np v novostavbe Oppidum na križovatke ulíc Uzbecká-Kazaňská v Podunajských Biskupiciach, Bratislava II. Orientácia apartmánu je juho-západná, uzavretý vnútroblok a tiché prostredie s dobrou občianskou vybavenosťou pridávajú na kvalite bývania. Cena apartmánu je 108.500eur, cena garážového státia 10.000eur, cena celkom 118.500 vrátane DPH.

Výmera a dispozícia bytu:

Celková podlahová plocha apartmánu s príslušenstvom je 37,68m², z čoho plocha apartmánu je 35,36m², loggia 2,32m². K apartmánu prislúcha pivničný priestor o výmere 1,85m² a parkovacie státie v podzemnej garáži. Byt sa nachádza na 2.NP -1. poschodí v bezbarierovom dome s výťahom. Pri vstupe sa nachádza predsieň s rolldorom, z ktorej je prístupná kúpeľňa so sprchovým kútom, práčkou, bojlerom na TUV, umyvadlom a wc. Obytná izba je spojená s kuchyňou a nočná časť je oddelená stenou. Orientácia bytu, a tým aj loggie, je na juhozápad, čo zabezpečuje dostatok presvetlenia počas celého dňa. Apartmán má vlastné (podlahové elektrické) kúrenie a vlastný ohrev teplej vody (bojler) čo zaručuje nízke prevádzkové náklady regulované podľa vlastnej potreby.

Vybavenie a zariadenie bytu:

Apartmán je určený na bývanie, predáva sa zariadený a je pripravený ihneď k nasťahovaniu. Nachádza sa tu kuchynská linka so spotrebičmi a nábytkom robeným na mieru. K dispozícii je chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, sklokeramická varná doska, mikrovlnka a digestor. Ďalej 2 veľké rolldory, posteľ a ostatné zariadenie, v kúpeľni je sprchový kút a práčka. Vybavenie bytu taktiež zahŕňa plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, laminátové podlahy, obklady a dlažby a sanitu, audiovrátnika. Vstup do objektu je cez uzavretý vnútroblok-átrium, orientácia a výhľad do tichého zeleného vnútrobloku-parku, garážové státie je umiestnené v blízkosti výťahu.

Popis lokality

Lokalita:

Ulica Uzbecká-Kazanská je centrálnou časťou Podunajských Biskupíc s kompletnou občianskou vybavenosťou. Priamo pri bytovom dome sa nachádza zastávka MHD, Billa, Lidl a do 10 minút pešo je dostupný aj Kaufland. Pri dome je taktiež detské ihrisko a MŠ, pekáreň, reštaurácie, kaviarne, obchody, kaderníctvo. Športové vyžitie poskytne neďaleký Malý Dunaj s cyklotrasou a Vrakuňský lesopark.

Vek stavby:
< 1 rok
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Spôsob kúrenia:
Ústredné elektrické
Murované jadro:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Video vrátnik:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: 1-izbový apartmán s garážovým státím

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.