Pekný 2 izbový byt na Hronskej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
2. / 7

Bratislava
Podunajské Biskupice
Hronská
pred 269 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 263 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom kompletne zariadený 2 izbový byt s parkovacím miestom v tichej časti Podunajských Biskupíc na Hronskej ulici. Bytový dom je dostatočne vzdialený od hlavných ciest, takže ponúka úplný pokoj. Byt sa nachádza na 2. poschodí zo 7. Celková výmera podlahovej plochy je 52 m2 a pozostáva zo vstupnej predsiene, odkiaľ sa vstupuje do každej izby, kuchyne, kúpeľne, ktorá je bez práčky a WC samostatne. Dve samostatné priestranné izby spolu so vstavanými skriňami v predsieni a spálni, poskytujú dostatok úložného priestoru. K dispozícii je pivničná kobka a uzamknutá loggia na medziposchodí.  Kompletná občianska vybavenosť - v blízkosti zástavka MHD, vlaková zástavka RegioJet, škôlky, parky, školy a posilňovňa vo vzdialenosti do 5 minút peši.  Pošta, LIDL, Billa, Tesco a Kaufland taktiež neďaleko. Domáci miláčik nie je problém.

Cena prenájmu je 400Eur + 125Eur energie

Kontakt: Lukáš Garaj, lukas.garaj@artegos.eu, tel.: 0918 203 497

Nájdete nás aj na facebooku – Artegos – realitná kancelária –  kde je pravidelne prezentovaná naša ponuka nehnuteľností.

Podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej „GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov udeľujem Artegos s.r.o., Studienka 601, 908 75 Studienka, IČO: 50735462  súhlas so spracovaním môjho telefonického kontaktu a e-mailovej adresy a to na marketingové účely, ako aj na účely zasielania obchodných ponúk. Tento súhlas udeľujem na dobu neurčitú. Zároveň prehlasujem, že poskytnutie uvedených údajov je dobrovoľné a beriem na vedomie, že svoj súhlas so spracovaním údajov môžem bezplatne a kedykoľvek odvolať zaslaním informácie na adresu info@artegos.eu

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Internet:
áno

Na mape: Pekný 2 izbový byt na Hronskej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.