360° VP:: 2-izb. byt LODŽIA, BA II. P. Biskupice, Podzáhradná ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
2. / 12

Bratislava
Podunajské Biskupice
Podzáhradná
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 256 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj 2-izbový byt o celkovej rozlohe 52,18 m2 z toho cca 4 m2 LODŽIA v lokalite Bratislava II. Podunajské Biskupice, Podzáhradná ulica. Byt je orientovaný na západ, nachádza sa na 2. poschodí 12-poschodového panelového zatepleného bytového domu s dvomi novými výťahmi a novou bránou na elektromagnetický čip. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej nepriechodnej spálne, spoločnej kúpeľne s WC, obývacej izby so vstupom na zasklenú lodžiu a samostatnej nepriechodnej kuchyne. K dispozícií je aj pivničná kobka na poschodí, parkovanie je verejné.

STAV BYTU:

Byt prešiel v minulosti kompletnou rekonštrukciou v rámci ktorej bola zrealizovaná výmena elektroinštalácie a vodoinštalácie. Na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, okná sú plastové so žalúziami, vstupné dvere sú bezpečnostné. Byt ponúkame na predaj aj so zariadením ako je vidno na fotografiách. Vo vstupnej chodbe nájdete vešiakovú stenu a vstavanú skriňu s posuvnými dverami. Spálňa je zariadená dvojlôžkom a vstavanou skriňou s posuvnými dverami. V kúpeľni nájdete sprchovací kút, umývadlo, práčku a WC. Obývacia izba je vybavená rozťahovacou rohovou sedacou súpravou, rotopedom, konferenčným stolíkom, jedálenským stolom so 4 ks stoličiek a nábytkovou zostavou s TV. Kuchyňa je zariadená rohovou kuchynskou linkou s elektrickým sporákom s elektrickou rúrou, digestorom, mikrovlnou rúrou a chladničkou s mrazničkou. Byt je kúpou voľný, prevádzkové náklady činia 130,- euro / 1 mesiac pri 1 osobe.

LOKALITA:

Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, dobrú dostupnosť do centra mesta, dostatok zelene, školy, škôlky, nákupné centrá.

/ 2 – IZBOVÝ BYT / ZARIADENÝ / REKONŠTRUKCIA / LODŽIA / VÝŤAH / BRATISLAVA II. PODUNAJSKÉ BISKUPICE / PODZÁHRADNÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Virtuálna prehliadka na http://www.axisreal.sk/360-vp-2-izb-byt-lodzia-ba-ii-p-biskupice-podzahradna-ul--481744

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: 360° VP:: 2-izb. byt LODŽIA, BA II. P. Biskupice, Podzáhradná ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.