Výhodná ponuka! 1izbovy byt, Hronská ulica, ihneď k dispozícii

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
34 m2

Poschodie:  
1. / 8

Bratislava
Podunajské Biskupice
Hronská
pred 74 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 73 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Z poverenia majiteľa Vám vo výhradnom zastúpení ponúkam na predaj čiastočne zrekonštruovaný, slnečný 1izbový byt o veľkosti 34,98m2.

Byt sa nachádza na prvom poschodí z 8 poschodového panelového domu na Hronskej ulici v Podunajských Biskupiciach. Bytovka bola v roku 2013 zateplená, pri zateplení bola zaizolovaná strecha, upravené spoločné priestory a tiež vymenené stupačky a rozvody plynu v celej bytovke.  Následne v roku 2016 zrekonštruovaný aj výťah. Vchod je veľmi pekný, čistý, slušný na čip, na jednom poschodí sa nachádzajú 3 byty. Susedia veľmi milí, mladé rodinky ale aj starousadlíci.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v roku 2015 sa menili plastové okná, na každom okne sú vnútorné žalúzie a na vetračkách sieťky proti hmyzu. Urobené sú stierky, byt je nanovo a čerstvo vymaľovaný, podlaha v izbe- parkety, chodba, kuchyňa , toaleta a kúpeľňa PVC.  Vymenené boli tiež bezpečnostné dvere. Hlavná izba je oddelená od chodby a kuchyne posuvnými dverami. V byte je ešte pôvodná elektrina, kúpeľna je murovaná, obklad - pôvodný. Byt je vhodný ako štartovací byt pre mladých alebo aj na investícu. 

Orientácia  na severo- východ s výhľadom na základnú školu, priamo za domom je pekný zelený park kde sa dá prejsť a vyvenčiť domácich miláčikov. Mesačné náklady: 120 € /1 osoba + elektrina cca 20€ + plyn 5€. K bytu prislúcha aj pivničná kobka v suteréne bytového domu. Ide o klasickú laťkovú pivnicu.

Dispozícia: vstup je cez predsieň do izby, do kuchyne alebo do kúpeľne či toalety. Výhodou je veľká izba, ktorá sa dá dispozične rozdeliť na obývaciu a spaciu časť,momentálne je izba bez zariadenia, čo ponúka výbornú príležitosť novému majiteľovi spraviť si izbu podľa vlastných predstáv. Kuchyňa do ktorej sa ide z chodby je tiež samostaná, nachádza sa v nej staršia ale zachovalá linka, chladnička s mrazničkou, plynový sporák, špajza ktorá je v dnešej dobe málokedy zachovaná. Na chodbe je priestor pre roll dorr skrine, aktuálne sa na nej nachádza veľká klasická skriňa, ktorá je použiteľná na úschovu ošatenia, obuvi atď... V kúpeľni je klasická vaňa, umývadlo a k dispozícii ostáva aj práčka, toaleta je samostatná. Byt je okamžite obyvateľný a čaká na svojho nového majiteľa.

Okolie a vybavenosť:  Nehnuteľnosť sa nachádza dobrej lokalite. Mestská časť Podunajské Biskupice disponuje plnou občianskou vybavenosťou. Vzdialenosť do centra mesta je 20 min  autom, zastávka MHD je vzdialená pár metrov od domu (201, 202, 75, 78, 79, ). V bezprostrednej blízkosti sa nachádza nákupné centrum tesco, obchody Billa, Lidl, kúsok Kaufland, zdravotné stredisko, pošta, lekárne taktiež v blízkosti ako aj zelené plochy! Možnosť športovania vo Vrakunskom lesíku, ktorý je vzdialený len pár minút.

Cena nehnuteľnosti je 115.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu  118.000,-Eur celkom. Pre dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať.

Pre viac informácií: Jana Martincová, martincova@maximreal.sk, tel: 0903 311 817

Prečo kúpiť tento byt?

- byt je pripravený k okamžitému nasťahovaniu

- výborna infraštruktúra

- komfortne, rýchlo a na pešo dostupnosť všetkých služieb a zastávky MHD

- vhodný aj ako investícia na prenájom

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real?

- Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná- neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

- Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne, list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Pre viac informácií neváhajte kontaktovať: Jana Martincová, martincova@maximreal.sk, tel: 0903 311 817

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Výhodná ponuka! 1izbovy byt, Hronská ulica, ihneď k dispozícii

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.