2 izb. byt, Dopravná 3/4 - s balkónom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
78 m2

Poschodie:  
3. / 4

Bratislava
Rača
Dopravná
pred 269 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 269 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám predaj veľký 2-izbový byt v Bratislave - Rači, na ul. Dopravná v tehlovom zateplenom dome na 3. poschodí zo 4. Byt je orientovaný na juh.

Celková plocha: 92,53 m2 (byt 78,09 m2 + pivnica 14,44 m2)

DISPOZÍCIA BYTU:  predsieň s výstupom na balkón, priestranná izba 1 s prechodom cez rolldor, priestranná izba 2 s prechodom cez rolldor a kúpeľňu, kuchyňa so vstupom do komory a kúpeľne, kúpeľňa s okrúhlym oknom, samostatné WC s okrúhlym oknom a umývadlom

VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU:  plastové okná, nové rozvody - elektrina, voda, odpad, radiátory, vstavané skrine v izbe 1 a predsieni, zrenovované pôvodné dubové parkety v oboch izbách, brúsený gres v kuchyni, komore, predsieni a na balkóne, dlažba v kúpeľni a WC, stropy vysoké 2,9 m a tehlové múry o šírke až 60 cm, americká chladnička, vstavané spotrebiče: mikrovlnka, elektrická rúra, plynová doska, umývačka riadu, vysokorýchlostný internet od UPC, klimatizácia v izbe 1, bezproblémové parkovanie pred bytovým domom

OKOLIE: * lekáreň, potraviny, reštaurácia, kaderníctvo, veľké detské ihrisko a materská škola na skok.  V byte je vytvorený “okruh”, ktorým byt prejdete dokola. Vďaka tomu sú izby priechodné podľa potreby, pretože cestu z izby do izby si jednoducho môžete vybrať. Praktické dispozičné riešenie dodáva bytu jedinečnú atmosféru a vďaka dverám skrytým v skrini. V okolí plnom zelene máte je základná občianska vybavenosť a vo voľnom čase si môžete vyberať medzi prírodou a mestom.

PREVÁDZKOVÉ NÁKLADY: 160,- Eur (3 osoby) + elektrina.

Cena bytu : 126.000,- €

PROVÍZIA PRE RK: 2,00% Z KÚPNEJ CENY PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS NOTÁRSKE POPLATKY KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podla sadzobníka advokáta)

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 2 izb. byt, Dopravná 3/4 - s balkónom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.