3 izbový byt s kompletnou rekonštrukciou v Rači

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
2. / 2

Bratislava
Rača
Dopravná
pred 174 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 171 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 izb. byt v atraktívnej zelenej lokalite na začiatku Rače na Dopravnej 17. Byt je situovaný na 2. poschodí z 2 v tehlovom zrekonštruovanom a zateplenom dome.

Práve teraz máte možnosť vybrať si interiér tohto 3 izbového bytu, pretože v ňom momentálne prebieha kompletná rekonštrukcia, ktorá zahŕňa výmenu elektrických rozvodov, rozvody vody a kanalizácie, nový elektrický bojler, radiatory, novú kuchynskú linku so spotrebičmi, zabudované WC, novú kúpeľňu, podlahy, interiérové dvere, hladké a vymaľované steny, bezpečnostné vchodové dvere.

Byt má veľkorysú plochu, je orientovaný na 2 svetové strany a má výbornú dispozíciu pozostávajúcu z 2 samostatných miestností (spální), rozmernej obývačky spojenej s kuchyňou, predsiene a kúpeľne s WC. K bytu patrí aj pivnica na prízemí bytového domu s nadštandardnými rozmermi 2,2x3,6m. Parkovanie priamo pri dome.

Úžitková plocha je 68,52 m2, pivnica 7,9 m2. Počas prebiehajúcej rekonštrukcie si za zvýhodnenú cenu 149.000,- € môžete vy sami vybrať dizajn štandardu, ktorý bude vyhovovať vašim predstavám.

Celý bytový dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou elektrorozvodov, vodoinštalácie, náter strechy. Parkovanie je bezproblémové, do pár metrov od vchodu. Neďaleko sa nachádza, obchod, lekáreň, reštaurácia a pub. Nákupné centrum Vajnoria je vzdialené 2 min. autom, resp. 3 zastávky autobusom spred domu. MHD zastávka je vzdialená 50 m od domu. V blízkosti je materská škola a najväčšie verejne dostupné známe detské a športové ihrisko (všetky loptové hry, tenis, bežecký okruh) je 100 m od domu.

Medzi výhody tohto bytu patrí:

●    možnosť zvoliť si dizajn interiéru bytu pred rekonštrukciou

●    budete prvý majiteľ novozrekonštruovaného bytu

●    veľkorysá plocha bytu a zaujímavá dispozícia

●    nadštandardne rozmerná pivnica - 2,2x3,6 m

●    bezproblémové parkovanie pri dome

●    najväčšie verejne dostupné známe detské a športové ihrisko 100 m od domu

●    dobrá dopravná dostupnosť - autobusy 52, 56 pri dome, napojenie na električkovú trať

●    zelená lokalita

Cena zrekonštruovaného bytu je 149.000,- €. Na osobnom stretnutí vám radi vysvetlíme, aké materiály obsahuje tento interiér a predložíme vám ďalšie možné návrhy. V ponuke máme aj zariadenie bytu tak, aby dizajn vášho bytu bol čo najlepší.

Keďže v byte prebieha kompletná rekonštrukcia, priložené foto sú len ilustračné vizualizácie toho, ako môže tento byt vyzerať, resp. ilustračné foto z našich predchádzajúcich realizácií. Vy sami si môžete počas rekonštrukcie vybrať dizajn štandardu, ktorý sa vám najviac páči.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: 3 izbový byt s kompletnou rekonštrukciou v Rači

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.