AXIS REAL:: 1-izbový byt, LODŽIA, NOVOSTAVBA, BA III., Malokrasňanská

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
34 m2

Poschodie:  
5. / 7

Bratislava
Rača
pred 194 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 188 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom moderný 1-izbový BYT s veľkou LODŽIOU v NOVOSTAVBE MALÉ KRASŇANY v lokalite Bratislava III. v Rači na ulici Malokrasňanská. Tento veľmi pekný byt má celkovú podlahovú plochu 34 m2 (byt 28 m2, lodžia 6 m2) a nachádza sa na 5. poschodí v 7-poschodovom dome. Výborne orientovaný na juhozápad s pekným výhľadom a nádherne udržiavaným okolím plným zelene s parkovou úpravou. Byt pozostáva z chodby, priestrannej obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou s rozkladacou sedačkou, kúpeľne so sprchou a toaletou a VEĽKEJ LODŽIE.

Byt je k dispozícii IHNEĎ a je vhodný pre 1-2 osoby bez detí a bez domácich zvierat.

STAV BYTU:

Byt je KOMPLETNE ZARIADENÝ a MODERNE vybavený. V byte sú všetky potrebné spotrebiče ako napr. chladnička s mrazničkou, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, práčka, mikrovlnka, dokonca ja základný riad a vybavenie. Veľkou výhodou sú vonkajšie elektricky ovládané hliníkové žalúzie pre maximálny komfort v interiéri.

PLATBY:

Cena je 380 EUR + 120 EUR vrátane energií, vysokorýchlostného optického internetu (120 Mbit/s) a TV (120 kanálov + archív) a krásne udržiavanej parkovej zelene v okolí domu. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 500,- EUR, kaucia vo výške jednomesačného nájomného (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške jednomesačného nájmu bez energií vo výške 380 EUR.

LOKALITA:

Byt sa nachádza v novostavbe MALÉ KRASŇANY vo vyhľadávanej zelenej lokalite Bratislava - Rača na ulici Malokrasňanská s výbornou dostupnosťou do centra mesta aj do prírody. V pešej dostupnosti je KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ – malé potraviny a kaviareň priamo pri dome, supermarkety, zdravotné stredisko, škôlka a tiež príjemné reštaurácie či kaviarne v blízkom okolí. Do centra mesta sa dostanete rýchlo a jednoducho – do 10 minút autom, do 15 minút električkou a do 20 minút na bicykli. Autom sa takisto pohodlne a rýchlo dostanete na diaľničný obchvat. Úžasným bonusom je aj CYKLOCHODNÍK, ktorý prepája Malé Krasňany s centrom Bratislavy a s lesmi Malých Karpát. Ideálna poloha tohto bytu zabezpečuje bezprostredný KONTAKT S PRÍRODOU a zároveň všetky VÝHODY ŽIVOTA V MESTE.

/ 1-IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / BRATISLAVA III. RAČA / MALOKRASŇANSKÁ / MALÉ KRASŇANY / LODŽIA / ZARIADENÝ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.