REZERVOVANÝ! Na predaj 3izbový byt v Rači na Kafendovej ul. DOHODA MOŹNÁ!!!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Poschodie:  
3. / 3

Bratislava
Rača
Kafendova
pred 126 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 104 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3izbový byt v mestskej časti Bratislava – Rača na Kafendovej ul. Byt o rozlohe 64,4 m2 sa nachádza na 4. nadzemnom podlaží zo 4. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou so štandardným vybavením, boli vymenené plastové okná, interiérové dvere, bezpečnostné dvere, kuchynská linka, plávajúce podlahy, dlažba, rolldor v spálni, čiastočná rekonštrukcia kúpeľne a toalety. Dispozíciu tvoria 3 obytné miestnosti, predsieň, kúpeľňa, samostatné WC, kuchyňa, komora, lodžia s výstupmi z kuchyne a obývačky. K bytu prislúcha pivnica.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je zateplený, vymenená vstupná brána, plochá strecha s izoláciou, konštrukcia panelová.

Byt je svojim umiestnením, konštrukčným prevedením a interiérovou dispozíciou prioritne určená pre rodinné využitie. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. V blízkom okolí sa nachádzajú detské a športové ihriská, materské a základné školy, kompletná sieť obchodov a služieb, pošta, banky, kostol, športové, kultúrne, zdravotnícke zariadenia.

Cena bytu je 210.000,- Eur vrátane provízie a právneho servisu, možnosť dohody na cene. Možnosť kúpy bytu aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorý Vám vieme zabezpečiť. Byt je kúpou voľný od 02/2022. Viac info: Bc. Zuzana Achbergerová, MBA, t.č.: 0903 377 555, zuzana.achbergerova@cpm.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno

Na mape: REZERVOVANÝ! Na predaj 3izbový byt v Rači na Kafendovej ul. DOHODA MOŹNÁ!!!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.