PREDANÝ !!! Bývam vo vlastnom !!! Tretia etapa- 1 izbový byt C 333

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
35 m2

Bratislava
Rača
Rustaveliho
pred 464 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 438 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Radničné námestie Rača je názov nového projektu, ktorý vyrastá v centre bratislavskej mestskej časti Rača a je realizovaný developerom najpredávanejšej novostavby za rok 2012, Račany Bianco. Projekt svojim charakterom vytvára úplne nový trend v rámci bývania a celkového prístupu developera k svojim zákazníkom.

Touto novou filozofiou chceme sprístupniť samostatné bývanie najmä mladým ľuďom a začínajúcim rodinám, no mysleli sme aj na seniorov. Najmä preto sme pre tento projekt zvolili lokalitu s výbornou občianskou vybavenosťou a dopravnou dostupnosťou. Z domu na Radničnom námestí Rača sa pohodlnou, niekoľko minútovou prechádzkou dostanete do školy či škôlky, v blízkosti sú banky, lekáreň, pošta. Samozrejme pre dámy sú v blízkosti obchody, kozmetika, či kaderníctvo. V blízkom okolí sa nachádza niekoľko reštaurácií, vinární a kaviarní, po ruke je dokonca aj cukráreň. V prípade, že zatúžite po centre mesta, stačí nasadnúť na električku či autobus a za 15 - 20 minút sa už môžete prechádzať po uliciach bratislavského centra. Pre mladých a aktívnych ľudí treba dať do pozornosti fitnescentrá, športoviská a cyklotrasu, ktoré sa taktiež nachádzajú v blízkosti projektu.

Súčasťou tejto 3 etapy ,,C,, a ,,D,, sú 1,2,3 a 4 izbové byty), obchodné priestory a parkovacie miesta pre budúcich obyvateľov. Termín dokončenia III. etapy je plánovaný na jar 2016.

Všetky byty predávame ako holobyty, klientom však ako službu naviac ponúkame realizáciu štandardov od renomovaných partnerov.

Veríme, že aj Vy u nás nájdete kvalitné a spokojné bývanie !

http://www.radnicnenamestie.sk/sk/predaj-a-cennik/?srchBudova=C

Popis lokality

Polyfunkčný objekt Radničné námestie Rača ponúka bývanie v atraktívnej lokalite s výhľadom na račianske vinice a Malé Karpaty. Byty sú orientované na všetky svetové strany. Objekt je situovaný v lokalite s dobrou dopravnou dostupnosťou s napojením na hlavný ťah do centra mesta. Najbližšia zastávka mestskej hromadnej dopravy je vzdialená iba tri minúty. Lekáreň, pošta, banky, kaviarne, reštaurácie, vinárne, obchody, školy a ďalšia občianska vybavenosť sú dostupné v najbližšom okolí.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: PREDANÝ !!! Bývam vo vlastnom !!! Tretia etapa- 1 izbový byt C 333

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.