3 izb. byt Kovácsova - 2/2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
2. / 2

Bratislava
Rusovce
Kovácsova
pred 304 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 279 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt Bratislava-Rusovce, Kovácsova. Plocha: úžitková 70m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová.

Kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt s loggiou, sa nachádza v príjemnej lokalite s plnou občianskou vybavenosťou a zeleňou v starej časti Rusoviec.

celková plocha: 93,81 m2

(byt 70,06 m2 + 3 pivnice spolu 23,75 m2) loggia sa nezapočítava do podlahovej plochy.

Obytný dom je tehlový, dvojpodlažný po kompletnej generálke: je zateplený vrátane rekonštrukcie strechy, má novú vstupnú bránu, kompletne vymenené elektrické rozvody v spoločných priestoroch ako aj v byte. Na dvore bytovky sa nachádza garáž, ktorá prislúcha k bytu, časť pozemku na pestovanie zeleniny a spoločný altán. Do bytu je zavedená optika od UPC.

Byt má vlastné kúrenie - plynový kotol Junkers, nové 7 komorové platové okná s trojsklom, kvalitné rolety deň noc, vstavané skrine v predsieni, izbe a dve v spálni, interiérové dvere z masívu. Byt má 3 izby + komoru, je orientovaný na tri svetové strany. Mesačné náklady 130eur.

Cena bytu : 189.000,- Eur

PROVÍZIA PRE RK: 2000,- EUR PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS NOTÁRSKE POPLATKY KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podla sadzobníka advokáta) KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO/sprostredkovanie úverov + poistenie/

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 3 izb. byt Kovácsova - 2/2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.