4-izbový mezonetový byt na predaj, Kovácsova, Rusovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
95 m2

Poschodie:  
3. / 4

Bratislava
Rusovce
Kovácsova
pred 74 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 65 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Zenith Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj 4 izbový mezonetový byt, v nadstavbe skolaudovanej v roku 2012, na ulici Kovácsová 46 v Rusovciach. Byt sa nachádza na 3 a 4 podlaží obytného domu bez výťahu. Celková obytná plocha bytu je 95,30 m2, plus rozloha terasy 10 m2 a balkóna 3 m2.

Byt je ihneď voľný na predaj a nachádza sa v stabilizovanej oblasti Rusoviec, s výhľadom na Rusovský zámocký park a Zichyyho kaštieľ. Bytový dom má vlastnú záhradu pre obyvateľov bytovky, kočikáreň, spoločný sklad. Bytový dom bol kolaudovaný v roku 1980, nadstavba v roku 2012. Bytový dom je zateplený, zrekonštruované spoločné priestory, zateplená strecha pokrytá škridlou a mnoho iného.

Dispozícia nadstaveného bytu pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, jedná spodná kúpeľňa, samostatná toaleta, priestranná obývacia izba a kuchyňou, dve samostetné izby ( 9,20m2 a 10,30 m2) plus horná spálňa s výstupom na terasu a vlastnou menšou kúpeľňou s toaletou. Štandardy bytu, drevené zárubne a dvere, plastové okná s obloženým dekorom dreva, veľkoformátová keramická dlažba, vlastné plynové kúrenie (časť bytu má podlahové kúrenie), podkrovná izba má drevené strešné okná značky Velux, na chodbe, v izbách sa nachádzajú vstavané skrine na mieru, kuchyňa je vybavená spotrebičmi od plynovej varnej dosky, elektrickej rúry, umývačkou riadu, chladnička s mrazničkou, digestor. Byt sa predáva po dohode s majiteľov zariadený, prípadne vyprataný (okrem vstavaného nábytku a spotrebičov).

Bytový dom sa nachádza iba pár metrov od zdravotného strediska, lekáreň pri dome, zástavka MHD iba 2-3 minúty pešo, potraviny iba na skok. Rusovce sú kompletne vybavená obec s výborným napojením na D4R7 obchvat ktorým sa dostanete do centra alebo Ružinova za pár minút aj v rannej špičke.

Cena za byt s príslušenstvom je 299.900,- € a v uvedenej cene bytu je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný právny servis od autorizácie kúpnej zmluvy advokátom, návrh na vklad, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti až po asistenciu s prehlasovaním na energie a u správcu.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt 0903 259 219, email: huta@zenith-reality.sk

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Terasa:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: 4-izbový mezonetový byt na predaj, Kovácsova, Rusovce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.