1 - 2 izb. byt vo výbornej lokalite - RUŽINOV, Zálužícka ul. Bratislava II

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
43 m2

Poschodie:  
4. / 6

Bratislava
Ružinov
Zálužická
pred 176 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 157 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 1 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii s možnosťou prerobenia na 2 izbový podľa priloženého pôdorysu a vizualizácie.

Byt je situovaný na 4 poschodí/6 v zateplenom bytovom dome s novým výťahom - bezbarierový vstup, na Zálužickej ul. 15 v Ružinove.

POPIS BYTU

V byte bola dávnejšie rekonštruovaná kúpeľňa a kuchynská linka, plastové okná inak slúšný pôvodný stav. Užitková plocha bytu je 43m2 a prislúcha k nemu pivnica v suteréne domu.

Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej izby, kúpeľne a samostatného WC

LOKALITA

Vyhľadávaná lokalita bratislavského Ružinova s bohatou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti, v blízkosti Štrkoveckého jazera a jazera Kuchajda, MHD, školy, škôlky, obchody a služby.

BYTOVÝ DOM A POZEMOK

Bytový dom je zateplený a veľkou výhodou je aj práve dokončený nový výťah s bezbarierovým vstupom. Pozemok pod bytovým domom je v spoluvlastníctve majiteľov bytov.

CENA

Cena zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti, zmluvy sú autorizované notárom. Možnosť financovania Hypotekárnym úverom.

REKONŠTRUKCIA

V prípade požiadavky Vám vieme ponúknuť naše služby pri rekonštrukcii bytu a byt Vám navrhnúť, prerobiť a aj zariadiť podľa Vašich predstáv.

PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI REINS?

Pri rekonštrukciách nehnuteľností si dávame mimoriadne záležať na kvalite prác a použitých materiálov. Rekonštrukcie navrhuje priamo náš interný tím dizajnérov a architektov. Môžete sa spoľahnúť na účelové riešenia a nadčasový dizajn, ktorý sa vám bude páčiť aj o 10 rokov.

POTREBUJETE NAJPRV PREDAŤ NEHNUTEĽNOSŤ?

Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú!

Prečítajte si všetko o výhodnom predaji nehnuteľností na webstránke REINS alebo priamo zavolajte našim pracovníkom. Radi vám zodpovedieme všetky otázky.

REINS

Jednoduchý a komfortný predaj nehnuteľnosti

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: 1 - 2 izb. byt vo výbornej lokalite - RUŽINOV, Zálužícka ul. Bratislava II

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.