1-izbový byt, Azovská, prenájom, Azovská, Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
4. / 5

Bratislava
Ružinov
Azovská
pred 211 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 208 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom veľmi pekný, slnečný a priestranný 1-izbový byt kompletne nanovo zariadený, po kompletnej rekonštrukcii (2019) s balkónom, so samostatnou kuchyňou, s priestrannou murovanou pivničnou kobkou a s krásnym výhľadom vo vyhľadávanej lokalite na Azovskej ulici v mestskej časti Ružinov - Nivy.

Podlahová plocha bytu predstavuje 56 m2 vrátane balkóna + murovaná pivničná kobka 8 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4 poschodí v 5 – poschodovej zateplenej tehlovej bytovej jednotke bez výťahu. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s novou kuchynskou linkou na mieru s novými spotrebičmi: plynovým sporákom a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, práčkou, s jedálenským stolom a so šatníkovou skriňou na mieru na chodbe. V kúpeľni sa nachádza nový sprchový kút, zrkadlo, umývadlo a kúpeľňový nábytok. V obývačke je moderná sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka/spálňa s prístupom na balkón, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v tichej a vyhľadávanej miestnej lokalite Nivy s úplnou občianskou vybavenosťou. Je pomenovaná podľa Jána Páričku, slovenského kníhtlačiara. Je situovaná v širšom centre Bratislavy neďaleko autobusovej stanice Mlynské Nivy a výškovej budovy VÚB banky. Od západu sa tiahne od Karadžičovej ulice a na východnej strane končí na Dulovom námestí. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť Dulovo námestie, centrálne trhovisko, školy, škôlky, detské ihrisko, obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD – autobusy.

Veľmi pekné a príjemné bývanie iba na skok do centra na pešo.

Byt je voľný ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 400 € + 150 € energie vrátane poplatkov za TV a internet.

Kontakt: 0948 902 505

Email: kiss@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 1-izbový byt, Azovská, prenájom, Azovská, Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.