1-izbový byt v novostavbe s lodžiou na ulici Mlynské Nivy, Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
39 m2

Poschodie:  
7. / 8

Bratislava
Ružinov
pred 194 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 155 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Renomovaná stavebno-developerská spoločnosť YIT Slovakia ponúka na predaj nový 1 - izbový byt v novostavbe s lodžiou a pivničnou kobkou v cene v blízkosti centra, na ulici Mlynské Nivy, BAII – Ružinov.

BYT:

Svetlý, doteraz ešte nikým neobývaný 1 - izbový byt sa nachádza v novostavbe bytového komplexu NUPPU v etape Nuppu 5 - Hyasintti (predpokladané odovzdanie do užívania Q1/2021) na rozhraní ulíc Mlynské Nivy a Hraničná, v obľúbenej lokalite Ružinov.

Tento byt sa nachádza na 6./7. poschodí. Bytový dom je z monolitu zateplený, priečky v byte sú tehlové. Bytový dom má tri samostatné vchody na čip, v každom vchode je výťah. Byt pozostáva z 1 obytnej miestnosti (obývacia izba s kuchynským kútom) a príslušenstva - chodba, kúpeľňa s WC, lodžia a pivnica. Lodžia má výmeru 6,35 m2. K bytu prislúcha pivničná kobka umiestnená na prízemí bytového domu o veľkosti 2,34 m2. Celková úžitková plocha bytu bez plochy lodžie je 39,79 m2.

Byt má veľké plastové okná a balkónové dvere s predprípravou na vonkajšie hliníkové žalúzie. Orientácia bytu je na západ.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE A VYBAVENIE BYTU:

Vstupná chodba (7,41m2), kúpeľňa s WC (4,65 m2), obývacia izba s kuchynským kútom (27,73 m2) a lodžia (6,35 m2).

Vybavenie bytu je v dokončenom modernom štandarde: bezpečnostné vstupné dvere Sherlock, plastové okná s izolačným trojskom, laminátová plávajúca podlaha EGGER 7 mm v izbách a na chodbe, interiérové dvere s obložkovou zárubňou s kovaním Tupai, v kúpeľni je keramický obklad, gresová dlažba a kúpeľňová sanita zn. Laufen a Grohe – WC, smaltovaná vaňa a keramické umývadlo s batériami a príprava na napojenie práčky. V byte je predpríprava pre klimatizáciu (prieraz v stene na umiestnenie vonkajšej jednotky na balkóne). Zásuvky a spínače zn. Legrand, domový vrátnik (audiotelefón), vykurovanie je riešené centrálnou dodávkou tepla, vykurovacie telesá sú doskové a v kúpeľni je rebríkový radiátor. V štandarde je kompletná predpríprava na montáž kuchynskej linky a exteriérových žalúzií. V byte sú rozvody pre TV a optický internet.

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom je súčasťou rozsiahleho areálu – bytového komplexu NUPPU, ktorý sa postupne napĺňa novými obyvateľmi. Priamo pod oknami bytového domu sa nachádza takmer 2 hektárový spoločný dvor s množstvom zelene – zachovanej pôvodnej a novovysadenej so záhradnými úpravami a multifunkčné zóny – workoutové ihrisko, grilovacia zóna, detské ihriská, výbeh pre psov a zelené zóny s lavičkami a knižnou búdkou. Majiteľom bytov je k dispozícii aj spoločná klubovňa na prízemní každého bytového domu a niekoľko obchodných prevádzok. Súčasťou celého areálu sú nabíjacie stanice pre elektromobily, BalíkoBOX a komunitný carsharing, ktorý môžu využívať výlučne majitelia bytov NUPPU. Areál disponuje aj parkovacími státiami, ktoré sú určené výhradne pre návštevy bytových domov v komplexe.

LOKALITA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:

Tichá a pokojná lokalita s prevažne rodinnými domami má výbornú dostupnosť dôležitých dopravných uzlov a disponuje výbornou občianskou vybavenosťou - v pešej dostupnosti sa nachádzajú obchody, reštaurácie, posilňovňa, pošta, OC Retro. Veľké nákupné centrá do 5 km – Centrál, Eurovea, Aupark, Avion, rýchle napojenie na obchvat, blízko na letisko. Priamo pri areáli je novovybudovaná zastávka MHD.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Predpokladané mesačné náklady sú 130 EUR/1 osobu, každá ďalšia osoba približne 30,- € mesačne elektrina, TV a internet

VÝHODY BYTU:

svetlý byt v novostavbe s lodžiou

predpokladané odovzdanie v Q1/2021, doteraz neobývaný

optický internet

nízke mesačné náklady

dobrá občianska vybavenosť

vysoká kvalita použitých stavebných materiálov

rozsiahly zelený areál s možnosťou športového aj rekreačného vyžitia

pivničná kobka v cene

Možnosť zakúpenia parkovacieho státia v uzavretej garáži  za cenu od 15.800,- €

Byt sa predáva nezariadený. Uvedené obrázky so zariadením sú len ilustračné.

Cena zahŕňa právny servis spojený s prevodom bytu do osobného vlastníctva.

Využite možnosť financovania cez HÚ, ktorý Vám radi pomôžeme zabezpečiť. K dispozícii Vám je náš hypotekárny špecialista, ktorý preverí hypotekárne možnosti a nájde to Vám najlepšie riešenie, čím ušetríte veľa času návštevou rôznych bankových inštitúcií.

Nepremeškajte príležitosť a nájdite svoje vysnívané moderné bývanie v lokalite s výbornou dostupnosťou do centra mesta aj na obchvat.

Všetky dostupné byty nájdete na www.yit.sk

© COPYRIGHT YIT Slovakia a.s. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom YIT Slovakia a.s.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.