1-izbový byt Na križovatkách, Nová Trnávka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
42,60 m2

Poschodie:  
2. / 6

Bratislava
Ružinov
Na križovatkách
pred 383 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 348 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 1.izbový byt v Ružinove, ulica Na križovatkách. Byt sa nachádza na 2.NP v 6.podlažnej novostavbe bytového domu Nová Trnávka, s výťahom a orientáciou bytu na východ. Bytový dom je situovaný v tichom prostredí.

Dispozícia bytu:

Celková výmera je 42,60m2, výmera bytu je 36,30m2 a výmera balkóna je 6,30m2. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou, umývadlom a WC, obytnej izby s kuchynskou nikou. Byt má priestrannú loggiu.

Vybavenie bytu:

Byt sa predáva vyhotovený v štandarde. Jedná sa o ešte neobývaný byt v novostavbe bytového domu. Nájdete tu bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná s izolačným dvojsklom, keramický obklad, dlažbu a kompletnú sanitu v kúpeľni, v obytnej izbe plávajúcu podlahu. Jedná sa o byt v novostavbe bytového domu. Bytový dom je zateplený, skolaudovaný v r.2016. Obývanie bytu je možné ihneď. Nízke mesačné náklady na bývanie. Bezproblémové parkovanie pred bytovým domom.

Popis lokality

Lokalita:

Lokalita umožňuje dobrú dostupnosť MHD. Disponuje dobrou občianskou vybavenosťou a dobrým prístupom na diaľničný obchvat. Nachádza sa tu LIDL, základná škola a materská škola, park a dostatok zelene. V blízkosti AVION, IKEA , pošta, kaviareň a reštaurácia a ostatná občianska vybavenosť v dobrej dostupnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Alarm:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: 1-izbový byt Na križovatkách, Nová Trnávka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.