2-garsónka na ulici Vlčie Hrdlo

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
37 m2

Poschodie:  
8. / 8

Bratislava
Ružinov
Vlčie hrdlo
pred 309 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 308 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj útulnú dvojgarzónku vo Vlčom hrdle. Byt je v OV, nachádza sa na 8.p./8., prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2013 (nové elektrické rozvody, plastové okná, jadro, rozvody vody, kúrenia, sanita, laminátové podlahy, interiérové dvere, vstupné dvere). Podlahová plocha bytu tvorí 37,23m2, loggia má 3,30m2. Byt je tvorený samostatnou spálňou (8,79m2), kuchyňou spojenou s obývačkou(17,94m2), samostatnou kúpeľňou so sprchovým kútom a WC (3,19m2). Byt disponuje plastovými oknami, žalúziami a sieťkami, 5-bodovými bezpečnostnými protipožiarnymi dverami SHERLOCK. Ohrievanie vody je zabezpečené vlastnou kotolňou. Byt je orientovaný na východ, takže v letnom období je v ňom príjemne. Byt sa predáva čiastočne zariadenýý. Bytový dom bol zateplený v r. 2015, má dva výťahy – osobný aj nákladný, ktoré tiež prešli rekonštrukciou a zároveň je situovaný v kľudnom a zelenom prostredí v blízkosti Malého Dunaja a cyklistickej hrádze. Bytový dom má novú vstupnú bránu na čip a je vybavený kamerovým systémom.

V blízkosti sa nachádza MHD (do centra mesta cca 20min), obchvat, potraviny, pošta, lekáreň, poliklinika a reštaurácia. Parkovanie je bezproblémové pod bytovým domom. Mesačné náklady pre dve osoby (energie, fond opráv, spoločné priestory,...) vo výške cca 140,00 Eur. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.

Mestská časť Ružinov  disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom.

Cena nehnuteľnosti je 85.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 2.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 87.000,-Eur celkom.

Pre viac informácií neváhajte kontaktovať: Jana Göndörová, gondorova@maximreal.sk, tel: 0915831168

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Pre viac informácií neváhajte kontaktovať: Jana Göndörová, gondorova@maximreal.sk, tel: 0915831168

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: 2-garsónka na ulici Vlčie Hrdlo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.