2-izb. apartmán s garáž.státím v novostavbe na Jégeho ul. v Ružinove

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
54 m2

Bratislava
Ružinov
Jégeho
pred 357 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 348 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

2-izb. apartmán v novostavbe na Jégeho ul. v Ružinove. Apartmán (vedený ako nebytový priestor) v osobnom vlastníctve, o rozlohe 54,41m2 + 4,37m2 balkón, umiestnený na 3. podlaží bytového domu, s výťahom.

Apartmán pozostáva z dvoch miestností, chodby, kúpeľne s WC a samostatného úložného priestoru so zabudovaným šatníkom. Z obývačky sa vstupuje na priestranný zastrešený balkón, ktorý poskytuje dostatok súkromia. Byt sa predáva aj s garážovým státím v podzemí bytového domu z ktorého sa výťahom ľahko dostanete k bytu. Hodnota parkovacieho státia je 16 000 EUR (v cene bytu).

Predáva sa zariadený (vstavaný šatník, kuchyňa so spotrebičmi, práčka, žalúzie, vstavané zatemňovacie závesy v spálni, nábytok ako posteľ v spálni, sedačka, jedálenský stôl so stoličkami, pracovný stôl...). Skvelí susedia sú v cene bytu. Byt má bezpečnostné vstupné dvere. Okrem toho je v bytovom dome 24 hodinová recepcia so strážnou službou. Bytový dom disponuje veľkou terasou na 2 podlaží s detským ihriskom, ktorá je prístupná len obyvateľom.

SKVELÁ lokalita. V bezprostrednom okolí je veľké obchodné centrum Centrál, mestský trh, letné kúpalisko, športové areály (krytá plaváreň, zimný štadión Ondreja Nepelu), kostol, škôlka, školy, zastávky všetkých druhov MHD. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave. Dostupnosť do centra mesta je rýchla a ľahká (20-25 minút pešo, do 8-10 minút autom).

Apartmán je nebytový priestor slúžiaci na bývanie. Je možné si v ňom zriadiť trvalý pobyt, kúpiť ho ako fyzická osoba ale aj ako spoločnosť a zriadiť si v ňom sídlo. Financovanie hypotekárnym úverom nie je problém.

Cena s garážovým státím: 148.500 EUR (vrátane provízie za služby RK).

Informácie o našich službách nájdete na: ipbreal.sk/o-nas/sluzby-pre-klientov

Kontakt: 0904368965; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: 2-izb. apartmán s garáž.státím v novostavbe na Jégeho ul. v Ružinove

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.