2-izb. byt v novostavbe na Galvaniho ul. v Ružinove

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
47 m2

Poschodie:  
1. / 6

Bratislava
Ružinov
Galvaniho
pred 322 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 318 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

2-izb. byt v novostavbe na Galvaniho ul. v Ružinove. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 47m2, umiestnený na 1. poschodí v 6-poschodovej novostavbe, s výťahom. Južná orientácia tohto bytu zabezpečuje príjemné presvetlenie celého obytného priestoru slnkom.

Dispozícia bytu: priestranná vstupná chodba z ktorej sa vchádza do izby prepojenej s kuchynským kútom, do spálne a kúpeľne s WC. Z obývacej izby je vstup na rožný balkón. Obývacia izba je spojená s kuchyňou v tvare L, ktorú dopĺňa barový stolík so stoličkami a tak vytvára samostatný priestor. Úložný priestor je riešený veľkým rolldorom a botníkom v chodbe a veľkým rolldorom v spálni. V kúpeľni je vaňa, umývadlo, WC, priestor na práčku, príjemným bonusom sú samostatné okná zabezpečujúce vetranie aj denné svetlo. Náklady na prevádzku vrátane energií sú cca 120 EUR/2 os. vrátane el. energie. K bytu prináleží pivničný priestor hneď vedľa bytu. Možnosť odkúpenia vyhradeného parkovacieho boxu v podzemnej garáži (doplatok 5.000 EUR), ktorá zabezpečuje bezbariérový vstup do domu, kde je výťah.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite, avšak s dobrou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti sa nachádza LIDL, nákupno-zábavný komplex - AVION SHOPPING PARK, IKEA, HORNBACH a novovybudované nákupné centrum Pharos. V blízkosti sú detské ihriská, školy a škôlky, MHD. Vynikajúca dostupnosť na diaľničnú komunikáciu aj do centra mesta a na letisko.

Byt je k dispozícií ihneď.

Cena: 122.600 EUR (vrátane provízie za služby RK).

Informácie o našich službách nájdete na: ipbreal.sk/o-nas/sluzby-pre-klientov

Kontakt: 0904368965; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 2-izb. byt v novostavbe na Galvaniho ul. v Ružinove

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.