2-IZB. BYT V TESNEJ BLÍZKOSTI CENTRA, STARŠIA REKONŠTURKCIA, NIVY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
3. / 6

Bratislava
Ružinov
Páričková (časť Nivy)
pred 163 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 157 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný 2-izbový byt v širšom centre na Páričkovej ulici; Bratislava - Ružinov. Nachádza sa na 3. poschodí tehlového bytového domu s výťahom. Ak hľadáte plnohodnotný dvojizbový byt, ste na správnom mieste.

BYT A BYTOVÝ DOM:

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby, spálne s francúzskym balkónom, veľkorysej kuchyne vybavenej kuchynskou linkou so vstavenými spotrebičmi a kúpeľne s rohovou vaňou. V obývacej izbe a spálni sú renovované pôvodné drevené parkety, vo zvyšnej časti bytu je dlažba. Byt je po staršej kompletnej rekonštrukcii

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* lokalita: Páričkova ulica; Bratislava - Ružinov

* počet izieb: 2

* poschodie: 3/6 s výťahom

* úžitková plocha: 54,65 m2

* pivnica: 1,8 m2

* francúzsky balkón

* stav: staršia kompletná rekonštrukcia

LOKALITA A OKOLIE:

Byt a bytový dom sa nachádzajú v lukratívnej lokalite širšieho centra Bratislavy. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (zastávka MHD (1 minúta chôdze), základná škola a gymnázium (8 minút chôdze), potraviny, kaviarne, reštaurácie, trhovisko Miletičova, autobusová stanica, Medická záhrada a mnoho ďalších). Jednoduché napojenie na obchvat, rýchla dostupnosť do centra mesta a nákupných centier (Eurovea, Central).

CELKOVÝ DOJEM:

Ak chcete bývať v centre diania, tento byt je pre Vás správnou voľbou. Je len na skok do centra mesta a zároveň je v okolí dostatok zelene. Predáva sa takmer kompletne zariadený, čerstvo vymaľovaný a vybavený nábytkom na mieru. Vďaka lokalite je taktiež veľmi vhodný na investíciu = rýchly prenájom.

CENA: 237.000,- EUR

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.

Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID: 81807237

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 2-IZB. BYT V TESNEJ BLÍZKOSTI CENTRA, STARŠIA REKONŠTURKCIA, NIVY

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.