2 izb. byt, Vlčie hrdlo 5/6 - 34m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
34 m2

Poschodie:  
5. / 6

Bratislava
Ružinov
Vlčie hrdlo
pred 284 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 280 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny, útulný, 2-izbový slnečný byt, vo Vlčom hrdle  – mestská časť Ružinov. Orientácia bytu je juhozápad. Nachádza sa hneď vedľa plavárne, dostupnosť MHD, autobusová zástavka je zhruba dve minúty chôdze cez krásny park. Byt je v osobnom vlastníctve o výmere 34 m2. Nachádza sa na 5/6 posch., bytového domu s 2 výťahmi. K bytu prislúcha pivničná kobka, umiestnená priamo na poschodí.

Dispozícia bytu:

vstupná chodba, kuchynská časť je prepojená s obývacou časťou bytu, z chodby sa vstupuje do samostatnej spálne. V byte je murovaná kúpeľňa spojená s toaletou. V byte sú laminátové podlahy, predáva sa čiastočne zariadený.  Je možnosť zakúpiť extra, parkovacie miesto,ktoré prislúcha k bytu. Nachádza sa priamo pred bytovým domom, v uzatvorenom areáli. V blízkosti je taktiež Kaufland, cca 10 minút chôdze. Mesačné náklady na byt sú približne 74 300 €. Nehnuteľnosť je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Cena bytu : 74.300,- Eur

PROVÍZIA PRE RK: 2000,- EUR PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS NOTÁRSKE POPLATKY KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podla sadzobníka advokáta) KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO/sprostredkovanie úverov + poistenie/

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 2 izb. byt, Vlčie hrdlo 5/6 - 34m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.