REZERVOVANÝ 2-izbový byt na Tomášikovej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
78 m2

Poschodie:  
3. / 9

Bratislava
Ružinov
Tomášikova
pred 340 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 333 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 2 izbový byt v novostavbe na Tomášikovej ul. v Ružinove o výmere 78,50 m2 vrátane loggie s výmerou 8 m2.

Byt sa nachádza na 3/9 poschodí v novostavbe orientovaný do vnútro bloku s detským ihriskom. Byt je slnečný, orientovaný na juhozápad.

Dispozícia bytu: Byt pozostáva zo samostatnej nepriechodnej spálne o veľkosti 15 m2 loggia o veľkosti 8 m2 s orientáciou do vnútro bloku. Obývacia izba o veľkosti 26 m2 spojená s kuchyňou o veľkosti 10 m2 s možnosťou vytvorenia samostatnej kuchyne. Z predsiene o veľkosti 11 m2 je vstup do samostatnej kúpeľne a samostatného wc, plus komora vedľa kuchyne. K bytu prislúcha murovaná pivnica, byt sa predáva nezariadený.

Mestská časť Nové Mesto disponuje  úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko obchodov na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom.

Cena nehnuteľnosti je 155 000  € k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 2 000 €, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.  Cena nehnuteľlnosti so spostredkovateľskou odmenou je 157 000,- EUR celkom

Kontakt: Alexandra Lesková, leskova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 163

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Alexandra Lesková, leskova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 163

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: REZERVOVANÝ 2-izbový byt na Tomášikovej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.