2-izbový byt o výmere 61,16m2 s balkónom, Hraničná ulica, Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
61 m2

Bratislava
Ružinov
Hraničná
pred 183 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 180 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 2 izbové byty s balkónom v novostavbe Piccolo na Hraničnej ulici v Ružinove-Prievoz. Bytový dom ponúka súkromie, pokojné komorné bývanie v bytovom dome s 12 bytmi a dvoma apartmánmi a dobrú dostupnosť do centra mesta.

Byty, s celkovou výmerou od 53,32m2 do 65,15m2 a výmerou balkóna od 6,O9m2 do 7,04m2, sa nachádzajú na troch poschodiach v trojposchodovom bytovom dome s výťahom. Byty sú dispozične dobre riešené, každý byt má priestranný balkón a pivničnú kobku. Každý byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC a kúpeľne, spálne a otvoreného priestoru kuchyne s obývacou izbou so vstupom na balkón o výmere 6,09m2 alebo 7,04m2. Vykurovanie-plynová kotolňa na prízemí bytového domu.

Na prízemí bytového domu sa nachádzajú dva apartmánové byty a to 2-izbový o výmere 43,80m3, tento bude vyhotovený v štandarde vrátane kuchynskej linky so spotrebičmi a 3-izbový o výmere 66,79m2, ktoré sa predáva so zrealizovanou zimnou záhradou a predzáhradkou v stave holobyt s možnosťou dorobenia štandardu.

Jedná sa o dokončenú novostavbu, v priebehu mesiaca august 2020 prebehla kolaudácia bytového domu.

Byty na podlažiach sa predávajú v stave holobyt s možnosťou dorobenia štandardu vrátane kuchynskej linky v cene 14.000-17.000eur. K bytu je možné dokúpiť garážové státie v cene 16.000eur alebo vonkajšie parkovacie miesto v cene 9.500eur.

Kompletnú ponuku bytov nájdete tu : http://www.flatbook.sk/byty/bratislava-ruzinov/bytovy-dom/1603/bytovy-dom-piccolo

Lokalita ponúka dobrú občiansku vybavenosť. V okolí bytového domu sa nachádzajú komerčné priestory (kaviareň, fitnes centrum, kaderníctvo), Terno, reštaurácia, škôlka, banka a rôzne služby. Dostupnosť do centra mesta je 7 min. autom.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 2-izbový byt o výmere 61,16m2 s balkónom, Hraničná ulica, Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.