2 IZBOVÝ BYT S VEĽKÝM BALKÓNOM, KLIMAT., KRÁSNY VÝHĽAD - NIVY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
97 m2

Poschodie:  
9. / 9

Bratislava
Ružinov
pred 85 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 80 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Úžasný výhľad, priestranný balkón s posedením, moderne a zároveň veľmi rafinovane vytvorený nábytok na mieru s obrovským množstvom úložného priestoru, mezanín, veľká pivnica, sklad, klimatizácia - to všetko a ešte viac poskytuje tento jedinečný byt s atmosférou krásneho domova, naviac situovaný v lukratívnej časti mesta.

Ponúkame Vám zaujímavý netradične riešený 3 izbový byt s mezanínom, nachádzajúci sa v jednej z najvyhľadávanejších častí Bratislavy v blízkosti centra - mestská časť Ružinov - NIVY - Trenčianska ulica.

Kto nemá rád dupot nad hlavou, chce mať krásny výhľad, potrebuje voľnosť a mať pocit úžasnej pohody, na dosah ruky Nové Nivy a centrum, neváhajte!

BYT:

Byt o celkovej výmere 103 m2 pozostáva z nasledovných miestností: predsienky (výsuvnými schodíkmi vstup na mezanín), priestrannej obývacej izby prepojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou - so vstupom na veľký balkón ( 1,4 m x 5,07 m), kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety, spálne a detskej izby - z ktorej sa po schodoch dostanete na mezanín využívaný ako herňa pre deti. K bytu prináleží pivnica v suteréne domu (4,16 m2) a skladová miestnosť na poschodí (2 m2).

Byt je situovaný v 12 ročnej nadstavbe na 9-tom najvyššom poschodí v zateplenom kompletne zrekonštruovanom dome s novým výťahom, odizolovanou strechou, interiérom, schránkami a slušnými susedmi. Priamo pri dome je udržiavané detské ihrisko s lavičkami a stromami.

Verejné parkovanie je v okolí domu, pred domom je možné zaparkovať na vlastnom parkovacom mieste, ktoré si môžete prikúpiť k bytu - cena za parkovacie státie + 15 000 € - nie je podmienkou.

LOKALITA:

Lepšiu nenájdete!

Bezkonkurenčnosť tejto ponuky je daná práve lokalitou, kde sa byt nachádza. Táto lokalita sa stala najlukratívnejšou a najkrajšou mestskou časťou Bratislavy. Len pár minút od bytu prebieha výstavba rozširujúceho sa nového centra mesta s množstvom nádherných parkov, fontán, športových areálov, kultúrnych stredísk, nákupných centier, zaujímavých bytových aj polyfunkčných domov, novej autobusovej stanice, reštaurácií, detských ihrísk atď.

Táto lokalita vám poskytne všetko, čo potrebujete - kvalitné pokojné bývanie, kompletnú občiansku vybavenosť, možnosti relaxu vrátane športového vyžitia bez potreby využitia dopravného prostriedku, nakoľko všetko máte blízko pešou chôdzou. Lokalita a poloha bytu je zárukou spojenia medzi dynamickým pracovným nasadením a aktívnym životným štýlom po práci.

Výborná dostupnosť do centra aj na obchvat, neďaleko mosta Apollo, široká sieť obchodov, školy, škôlky, kúpalisko, tržnice, služby, zastávka MHD, do centra mesta sa dostanete peši do niekoľkých minút.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* celková výmera bytu: 102,73 m²

* mezanín: 28,14 m²

* sklad: 2 m²

* pivnica: 4,16 m²

* poschodie: 9 /9

* orientácia: východ, západ

* parkovanie: verejné v okolí domu, možnosť prikúpenia vlastného parkovacieho státia priamo pred domom + 15 000 €

* stav bytového domu: kompletná rekonštrukcia, zateplenie

* stav bytu: 10 ročná nadstavba

LOKALITA, OKOLIE A VÝHODY:

+ byt sa nachádza vo veľmi lukratívnej lokalite

+ blízko centra

+ výborná občianska vybavenosť

+ výborná dostupnosť do centra aj na obchvat

MESAČNÉ NÁKLADY:

140 € + elektrina 30 € - na 4 osoby

CENA: 399.000 €

ID: 8181287

K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena. Poskytujeme kompletný právny a hypotekárny servis, kontrolujeme mapy a listy vlastníctva, preverujeme klientov aj nehnuteľnosti, ďalej poskytujeme spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Naše služby Vám šetria to najdôležitejšie – Váš čas!

Pre viac informácií neváhajte kontaktovať makléra: Eva Bencková +421 901 789 818

© Text aj fotodokumentácia je autorským dielom a majetkom 1.BCR s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.