3-izb., Niťová ul., Ružinov pri Dulovom námestí, tehlový dom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
76 m2

Bratislava
Ružinov
Niťová
pred 284 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 280 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predám na predaj 3-izbový byt na ul. Niťová pri Dulovom námestí v Ružinove.

Výmera 76 m2, byt je bez balkóna, nachádza sa na štandardnom 1. poschodí bez výťahu (pod bytom je prízemný byt) v tehlovom dome.

Dispozícia bytu pozostáva: predsieň, dve veľké spálne, obývačka spojená s kuchyňou, komora, samostatné WC, kúpeľňa (pozrite pôdorys vo fotogalérii). K bytu prislúcha murovaná pivnica s rozlohou 16 m2.

Byt bol kompletne zrekonštruovaný v r. 2003-4. Rekonštrukcia zahŕňala výmenu okien, nové rozvody vody, plynu a elektriny, rekonštrukciu drevených parkiet v spálňach a novú plávajúcu podlahu v kuchyni, obývačke a predsieni, nové obklady, dlažbu a sanitu v kúpeľni a WC, novú kuchynskú linku so vstavanou elektrickou rúrou s plynovým sporákom, vstavané skrine v predsieni a vstavaný šatník v spálni.

Byt je na predaj s vybavením (podľa dohody): kuchynská linka so spotrebičmi (el. rúra s plynovým sporákom, chladnička, mikrovlnná rúra), vstavané skrine v predsieni, vstavaný šatník v spálni, regály v komore, pračka, súčasný nábytok. Vzhľadom na lokalitu je vhodný aj na kúpu na prenájom.

Mesačné náklady dosahujú 126 eur (1 osoba) resp. 142 eur (2 osoby) + elektrina. Byt bude voľný od februára 2019.

Spálne sú orientované na západnú stranu do Niťovej ulice, pred domom je predzáhradka. Kuchyňa s obývačkou je orientovaná na východnú stranu do zeleného vnútrobloku.

Bytový dom dokončený v roku 1960 bol kompletne zrekonštruovaný v r. 2014-2015 – zateplenie prírodným materiálom (vrátane zateplenia stropu pivnice), odstránenie systémových porúch balkónov a lodžií, výmena okien a dverí v spoločných priestoroch, výmena spoločných rozvodov elektriny, plynu, vody a kanalizácie, nová brána. V bloku bola tiež vybudovaná výmenníková stanica tepla, hydraulicky vyregulovaná sústava kúrenia a osadené pomerové rozdeľovače (merače spotrebovaného tepla). V dome sú rozvedené optické siete Orange, Telekom a UPC.

Lokalita Nivy je v pešej dostupnosti historického centra, autobusovej stanice, trhoviska Miletičova a nákupných centier Central a Eurovea.

K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia 2.000,- € v rámci ktorej Vám zabezpečíme:

- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti

- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €

- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: 0907 407 754, 0948 598 398, 0903 853 035, prípadne email: lionreal@lionreal.sk

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 3-izb., Niťová ul., Ružinov pri Dulovom námestí, tehlový dom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.