3-izbový byt byt, Bratislava, Ružinov, Astronomická

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Vek stavby:  
< 5 rokov
Bratislava
Ružinov
Astronomická
pred 649 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 347 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Nehnuteľnosť sa nachádza na 3. zo 4 poschodí. Byt je situovaný v príjemnej lokalite s množstvom zelene. Dve izby sú orientované smerom do tichého parku. Byt ma ideálnu orientáciu – V a Z.

Dispozične je riešený priechodnou obývacou izbou, dvomi samostatnými izbami, kuchyňou, kúpeľňou a WC. V rámci čiastočnej rekonštrukcie vykonanej na byte boli vymenené plastové okná a radiátory. Kúpeľňa a WC sú v pôvodnom stave.

V prípadne záujmu sa byt môže predať aj čiastočne zariadený. V okolí je vynikajúca občianska vybavenosť. V blízkosti sa nachádza zastávka MHD. Veľkou výhodou je bezproblémové parkovanie pred bytovým domom.

Na bytovom dome bola taktiež vykonaná rekonštrukcia. Vrámci nej opravou prešla strecha, boli vymenené platové okná na medziposchodiach, nové vstupné dvere. Naplánovaná je výmena stupačiek a interiéru bytového domu.

K bytu prislúcha aj murovaná pivnica a balkón (obývacia izba).

V cene bytu je zarátaná provízia pre RK. V provízii sú zahrnuté náklady na zhotovenie 3D virtuálnej prehliadky nehnuteľnosti, propagácia nehnuteľnosti v médiách, právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (osobná konzultácia s advokátom, vypracovanie zmluvy o prevode vlastníctva a návrhu na vklad katastra nehnuteľností) a individuálne finančné poradenstvo a sprostredkovanie.

Virtuálnu prehliadku si môžete pozrieť na:

Vek stavby:
< 5 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Nie je
Terasa:
áno
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové

Na mape: 3-izbový byt byt, Bratislava, Ružinov, Astronomická

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.