AXIS REAL:: 1-izb. byt, NOVOSTAVBA RETRO, BA II. Ružinov, Nevädzova

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
38 m2

Poschodie:  
11. / 25

Bratislava
Ružinov
Nevädzová
pred 197 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 192 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 1-izbový byt NOVOSTAVBA o celkovej rozlohe 38 m2 z toho 6 m2 lodžia v lokalite Bratislava II. Ružinov, Nevädzova ulica. Byt sa nachádza na 11. poschodí 25-poschodového komplexu RETRO. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, spoločnej kúpeľne s WC, priestrannej izby a lodžie. Parkovanie je verejné.

STAV BYTU:

V byte sa na podlahách nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, okná sú plastové so žalúziami, vstupné dvere sú bezpečnostné. Vo vstupnej chodbe sa nachádza vstavaná skriňa s posuvnými dverami, v kúpeľni nájdete vaňu, WC a umývadlo. Práčka sa nachádza v kuchynskom kúte. Tu nájdete aj elektrickú rúru, sklokeramickú varnú dosku, digestor a chladničku s mrazničkou. Izba je zariadená výklopnou posteľou, rozťahovacou pohovkou, komodou, stolíkom pod TV s TV, konferenčným stolíkom a policovým regálom. K dispozícií je aj stolovanie pre dve osoby vo forme barového pultu. Byt je k dispozícií od 1.9.2020 pre max. dve osoby bez domácich zvierat.

PLATBY:

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné 490,- euro + záloha za energie 60,- euro + vratný depozit vo výške 550 euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu.

V cene nájmu je zarátaný poplatok za internet, nie však za KTV. Byt je k dispozícií ihneď pre max. dve osoby bez domácich zvierat.

LOKALITA:

Daná lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a patrí medzi vyhľadávané lokality na bývanie v rámci hlavného mesta. V rámci bytového domu na prízemí sa nachádza pošta, banka, kaviarne, obchody. V blízkom okolí nájdete bežeckú dráhu, APPOLO BC, T-COM, parky, BILLA, TESCO, TERNO a trhovisko Miletičova.

/ 1-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / NOVOSTAVBA / BRATISLAVA II. RUŽINOV / NEVADZOVA ULICA / LODŽIA / ZARIADENÝ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: AXIS REAL:: 1-izb. byt, NOVOSTAVBA RETRO, BA II. Ružinov, Nevädzova

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.