3D prehliadka, predaj veľký 2 izb byt. Drieňova, Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Bratislava
Ružinov
Drieňová
pred 73 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 68 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj slnečný, klimatizovaný a nadštandardne zariadený 2 izbový byt s veľkým balkónom a pekným výhľadom v polyfunkčnom projekte Boria na Drieňovej ulici mestskej časti Bratislava – Ružinov.

Byt má celkovu rozlohu 76,5 m2 z toho byt má rozlohu 64,8 m2, pivnica 2,9 m2 a balkon 8,8 m2. Byt sa nachádza na 6. poschodí 8 poschodového polyfunkčného domu.

Dispozícia: Obývačka je spojená s kuchyňou a jedálenskou častou a vstupom na balkón. V hlavnej spálni je veľká vstavaná skriňa s dostatkom odkladacieho priestoru a manželská posteľ. V vstupnej chodbe je vstavaná skriňa, v ktorej sa nachádza pračka a sušička. V byte je samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatná toaleta.

Vybavenie: Byt je nadštandardne zariadený a vybavený. Kuchyňa disponuje vstavanými spotrebičmi (sklo keramická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, digestor, chladnička). V byte sú na podlahe kvalitné drevené parkety. V toalete a kúpeľni je dlažba. Na oknách sú inštalované sieťky proti hmyzu. V obývačke s kuchyňou a jedálnou ako aj spálni je inštalovaná klimatizácia.

Lokalita: Byt sa nachádza v lukratívnej časti Ružinova hneď oproti jazeru Štrkovec. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť ako aj skvele podmienky na šport, kultúru, prechádzky a skvelú dostupnosť na všetky smery BA. Obytný komplex Boria je polyfunkčný objekt, veľmi zaujímavý svojím architektonickým stvárnením. Nadväzuje na bratislavskú modernú architektúru – formálne súvislosti s medzivojnovým objektom Novej Doby sú celkom zrejmé nie však epigónske. Autori: Ing. Arch. Kalin Cakov, Ing. Arch. Emil Makara a kol.

Tipy realitného makléra :

- Nadštandardné vybavenie a zariadenie

- Krásny vyhlaď

- Tichá a príjemná lokalita

- Klimatizácia

- Skvelá dostupnosť

- Možnosť parkingu pred domom

Cena bytu je 374.990,- EUR vrátane provízie a kompletného právneho servisu, kúpne zmluvy autorizujeme advokátom.

Možnosť platby v BTC (BITCOIN)

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Som tu pre Vás, aby celý proces obchodu prebehol čo najrýchlejšie a najkvalitnejšie. Budem sa tešiť na Vás na obhliadke.

Zodpovedný maklér: Anton Trška, mobil: 0901 900 028, mail: trska@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: 3D prehliadka, predaj veľký 2 izb byt. Drieňova, Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.