3D prehliadka, prenájom, pohodový 2 izbový byt, Turčianska, Nivy.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
60 m2

Poschodie:  
3. / 3

Bratislava
Ružinov
Turčianska
pred 124 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 116 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária GRAHAMS Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na dlhodobý prenájom 2 izbový byt s klimatizáciou. Byt sa nachádza v tichej lokalite, na Turčianskej ul. (Turčianska ulica), v blízkosti Duláku, mestská časť Ružinov. Je situovaný na 3. poschodí tehlového, 3 poschodového bytového domu. Celková plocha bytu je 60 m2.

Dispozičné riešenie bytu pozostáva zo vstupu, obývacej izby s kuchynským kútom a francúzskym oknom, kúpeľne, samostatnej toalety, chodby s úložným priestorom, priechodnej pracovne a spálne.

Pri vstupe do bytu sa nachádzajú skrinky a poličky s úložným priestorom, šatník a vstavaná skriňa. Poličková stena oddeľuje jedálenský stôl a obývaciu časť. Celý priestor obývacej izby spojenej s kuchynskou časťou je krásne presvetlený, orientovaný na juhozápad. Tu sa nachádza malý stolík, televízor a rohová sedacia súprava. Kuchynský kút je vybavený kompletne zariadenou kuchynskou linkou. Všetky elektrospotrebiče sú nové: sklo-keramická doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, rýchlo-varná kanvica. Kuchyňa je tiež vybavená potrebným kuchynským riadom (taniere, poháre a pod.) Okno, spomínaný francúzsky balkón, je vybavený vonkajšou žalúziou. Francúzsky balkón s výhľadom na okolitú zeleň je dominantou bytu. Keď je úple otvorený, Vaša obývačka a tiež kuchyňa sa stáva akoby loggiou.

Chodbou, kde je ďalší úložný priestor a klimatizácia, prejdeme vľavo do kúpeľne a vpravo do samostatnej toalety. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom, vaňou, umývadlom, rebríkovým radiátorom a novou práčkou. V toalete sa nachádza sa aj malé umývadlo. V podkrovnej časti, resp. časti so šikmou strechou sa nachádza priechodná pracovňa s pracovným stolom a poličkami. Priamo nad pracovným stolom sa nachádzajú 2 strešné okná, ktoré ho osvetľujú denným svetlom takmer po celý deň. Poslednou miestnosťou je neštandardne riešená spálňa. Opäť je tu šikmý strop so strešným oknom. Posteľ je umiestnená na vyvýšenej časti spálne. Po obvode sú na mieru urobené vstavané skrinky, za dverami je vysoká skriňa poskytujúca ďalší úložný priestor.

V celom byte je plávajúca podlaha, okrem kúpeľne a toalety, kde je keramická dlažba. Vykurovanie je vlastné, elektrickým kotlom.

Byt je vhodný pre 1- 2 osoby. Domáce zvieratá nie sú povolené. K dispozícii je ihneď.

Občianska vybavenosť v tejto časti mesta je nadštandardná. V blízkosti je trh Miletička, Košická ul. s obchodíkmi, reštauráciami, kaviarničkami, fitness-centrum. Dostupnosť 3 zastávky MHD Ružinovská Nemocnica a Ružinovská Poliklinika. Dostupnosť 15 min chôdzou ku dvom nákupným strediskám OC Centrál a Eurovea. Dostupnosť 20 min chôdzou Centrum mesta, Staré mesto.

Cena nájmu: 550,- EUR/mes. + 130,- EUR/mes. energie TV a internetu. Celková suma prenájmu 680,- EUR/mes. Majiteľovi sa platí depozit vo výške 1 mes. nájmu.

Ak Vás táto výnimočná ponuka zaujala, neváhajte nás hneď kontaktovať. Určite si pozrite našu 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU.

Zodpovedný maklér: Ing. Erika Kostroňová, mobil: 0901 900 024, mail: kostronova@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti a fotografie sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: 3D prehliadka, prenájom, pohodový 2 izbový byt, Turčianska, Nivy.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.