4-izbový byt s veľkou terasou v Ružinove -Rezervovaný!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100,93 m2

Poschodie:  
12. / 12

Bratislava
Ružinov
Kaštielska
pred 379 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 346 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj nadštandardný južne orientovaný byt s veľkou privátnou terasou v rezidenčnom projekte Perla Ružinova. Tento polyfunkčný komplex sa nachádza na lukratívnom mieste v širšom centre Bratislavy, len 5 minút autom od centra.

Dispozícia bytu:

Byt s celkovou výmerou 158,52m2 (byt 100,93m3+52,59m2 terasa+ 5m2 pivnica) nachádzajúci sa na najvyššom 12. poschodí. Pozostáva zo vstupnej haly a chodby, samostatného WC, kúpeľne, dvoch neprechodných izieb, spálne so šatníkom (predpríprava na WC a sprchu) , kuchyňa s komorou spojená s priestrannou obývačkou. Terasa s výmerou 52,59m2 je L- kovým tvarom rozdelená na dve časti a to na východnú a zaujímavejšiu južnú časť, ktorá poskytuje úplné súkromie. Veľkou výhodou terasy je odklonenie od hlavnej križovatky a prístup z každej izby.

K bytu je možné odkúpiť nadštandardné garážové státie za 11.000EUR.

Vybavenie bytu:

Byt je vybavený kvalitným a moderným prevedením štandardu. Byt je ako nový, niektoré zariaďovacie predmety a spotrebiče sú v ešte v záruke. Cena zahŕňa kuchynskú linku vo vysokom lesku so spotrebičmi, barové stoličky, rolldory na chodbe a v izbách, bio-krb, stropné svietidlá, laminátové podlahy, gressové obklady a dlažba, sanita(vírivka), dyhované interiérové dvere, bezpečnostné dvere, plastové okná, audio- vrátnik.

Popis lokality

Disponuje výbornou občianskou vybavenosťou priamo v polyfunkčnom objekte Perle Ružinova aj v blízkom okolí (Tesco Expres, banky, školy, škôlky, športové zariadenia, detské ihriská, obchody, reštaurácie, kaviarne, zastávka autobusov a trolejbusov, napojenie na diaľničný obchvat) a v prepojení so svojou strategickou polohou umožňuje bezproblémové spojenie s ostatnými časťami mesta-

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garážové státie
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Video vrátnik:
áno

Na mape: 4-izbový byt s veľkou terasou v Ružinove -Rezervovaný!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.