4 izbový byt v projekte CityPark Ružinov!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
115 m2

Poschodie:  
23.

Vek stavby:  
> 50 rokov
Bratislava
Ružinov
Plynárenská
pred 378 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 371 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj v lukratívnej časti Ružinov v projekte CityPark úplne nový 4 izbový byt, ktorý sa pre Vás stavia a dokončí v štandarde (náhľady štandardu pre vážnych záujemcov vieme ukázať) v lete 2017, ale kúpiť si ho môžete ešte dnes!

Byt má perfektnú dispozíciu, napojenie na MHD, bezproblémová cesta autom a čo je najlepšie, máte všetko po ruke! Detské ihriská, oddychové zóny, veľa zeleni a kopec obchodov. Situovaný je na juh s výhľadom na Dunaj a okolité časti. 

Bytový dom má 25 poschodí a tento byt o výmere 115,32 m2 plus veľká terasa o výmere 25,19m2 je na 23 poschodí. Bytový dom má tri výťahy, z toho jeden nákladný, ktoré zabezpečujú bezproblémový pohyb. Máme to vyskúšané nakoľko tam už pár majiteľov vo vedľajšej veži máme. Je možné dokúpiť aj parkovacie státie v garáži. 

Ako sme spomínali s projektom CityPark Ružinov máme skúsenosti a sme si istí, že toto miesto a kvalita bytu učaruje aj Vám, kedže vedľajšia veža toto všetko už našim klientom splnila! Fotografie sú ilustračné a použité s takmer identického bytu v prvej, už postavenej budove.

Pripájame aj návrhy designu, aby ste si vedeli predstaviť ako sa dá tento byt zmeniť na domov. Na osobnom stretnutí Vám radi predstavíme viac.

Cena: 265.000 eur   (vrátane provízie pre RK, poplatkov za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností, právny servis vrátane autorizovaných zmlúv, hypotekárne poradenstvo a servis). Možnosť dokúpiť garážové státie v cene 12.770 eur.

Kontakt: Erika Mikulec Sivá, 0949 187 909, erikamikulecsiva@mgrey.sk, erikasiva@gmail.com

Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Iné

Na mape: 4 izbový byt v projekte CityPark Ružinov!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.