Apartim s.r.o predá krásnu zrekonštruovanú garsónku v Ružinove

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m2

Bratislava
Ružinov
Jašíkova
pred 318 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 312 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Apartim s.r.o predá veľmi pekne zrekonštruovanú garsónku v Ružinove na Jašíkovej ulici, OV, s rozlohou 19,25 m2, nachádzajúcu sa na 7.poschodí sedem poschodového obytného domu. Byt sa predáva kompletne moderne zariadený.(viď foto)

Pozostáva zo vstupnej predsiene, kúpelne s umývadlom, vaňou, WC a práčkou a priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou. Izba je od predsiene oddelená rolldorovými dverami, čo zabezpečuje kľud a odhlučnenie bytu od schodiska a výťahu.

V kuchynskej časti je moderná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (vstavaná rúra, sklokeramická varná doska, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, digestor) robená na mieru spolu s barovým pultom so sedením, ktoré rozdeľuje kuchynskú časť od obývacej.

V obývacej časti je pohodlná rozťahovacia sedačka vhodná na každodenné spanie a veľká, zrkadlová šatníková skriňa, ktorá opticky zväčšuje priestor.

V byte sú nové plastové okná, plávajúce podlahy v izbe, dlažba v chodbe a kúpelni, bezpečnostné a interiérové dvere. Ďalej je nainštalovaná príprava na klimatizáciu.

Celkové mesačné náklady sú 100,- eur.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Ružinov-Pošeň, s výbornou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra mesta ako aj na diaľnicu a obchvat.

Kontakt p.Herceg 0903 408 815

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Apartim s.r.o predá krásnu zrekonštruovanú garsónku v Ružinove

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.