ARTHUR - exkluzívna ponuka 4-izb. nadštandartný byt, terasa, výhľad, 2 parkov. státia, vrátni

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
159 m2

Bratislava
Ružinov
Košická (časť Nivy)
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 296 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny, presvetlený a priestranný 4-izbový byt v lokalite Bratislava - Ružinov, Košická ulica.

Byt sa nachádza v novostavbe Wustenrot, na rohu Košickej a Miletičovej ulice, priamo nad trhoviskom Miletičova. 

Byt má rozlohu 158,78 m2 vrátane lodžie s možnoťou presklenia s rozlohou 10,56m2. K bytu prislúchajú dve garážové státia v podzemí obytného domu + priestranná pivnica s rozlohou 6,5 m2, ktorá sa nachádza priamo vedľa parkovacích státí. Byt je situovaný na 10. z 11 nadzemných podlaží. V dome sú dva výťahy. Byt je slnečný, s krásnym výhľadom na mesto a s dobrým dispozičným riešením. Pozostáva zo vstupnej chodby, šatníka, samostatnej toalety s umývadlom, troch spální, obývacej izby spojenej s kuchyňou a praktickou komorou, veľkej kúpeľne s vaňou, dvoma umývadlami, sprchovacím kútom a toaletou. Byt je vybavený samostatnou odvetrávanou práčovňou. Byt sa predáva s nasledovným nadštandartným vybavením: zabezpečovací systém, inteligentná elektroinštalácia, stropné chladenie, riadiaci systém Crestron, pomocou ktorého sa komfortne ovláda vykurovanie, chladenie, osvetlenie, ozvučenie a zabezpečuje aj vzdialený prístup cez internet vrátane SMS správ. Súčasťou bytu je kompletný rozvod pre sieť Ethernet a SAT/TV, kompletné multiroom ozvučenie vrátane terasy (zn. Bose), osvetlenie (chodba, WC, kúpeľňa), kompletná sanita a zariaďovacie prvky v kúpeľni (zn. Laufen a Hansgrohe, obklady zn. FAP Ceramiche Velvet, ozvučenie z. Bose), bezfalcové interiérové dvere na mieru, teakové drevené parkety, alarm a bezpečnostné vchodové dvere.

Viac o inteligentnom dome nájdete na stránie www.mediacontrol.sk

Obytný dom má k dispozícii vrátnika 12 hodín denne. Výhodou bytu okrem jeho rozlohy, dobrého dispozičného riešenia a nezameniteľnej atmosféry, spočíva v jeho polohe: priamo nad trhoviskom Miletičova, ktoré sa prebudilo k životu a okrem klasických produktov ponúka aj rôzne kultúrne vyžitie. Pod domom sa nachádza reštaurácia, kaderníctvo, banky, lekáreň, kúsok od domu je to pekáreň a potraviny, ďalšie reštaurácie, cukráreň... Neďaleko je škôlka, základné školy, revitalizovaný detský park s kúpaliskom Delfín, na skok je Štrkovecké jazero. Športovci určite ocenia blízkosť dunajskej hrádze. Za zmienku stojí aj bezprostredná blízkosť nákupného centra Centrál, potravín Yeme a ďalšieho nákupného centra Eurovea. 

Cena tejto nadštandartnej nehnuteľnosti je EUR 459.000,-.

V prípade záujmu o ďalšie informácie alebo o obhliadku nás kontaktujte na tel.č. +421911264730!

Názor makléra: na základe osobnej skúsenosti vieme, že bývanie v tomto obytnom dome pokrýva potreby rodiny s deťmi ako aj aktívnych ľudí, ktorí ocenia blízkosť centra mesta a zároveň možnosť bezprostredného športového vyžitia!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: ARTHUR - exkluzívna ponuka 4-izb. nadštandartný byt, terasa, výhľad, 2 parkov. státia, vrátni

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.