AXIS REAL:: Slnečný pekný 2-izbový byt, BA II. Ružinov, Budovateľská

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
40 m2

Poschodie:  
1. / 5

Bratislava
Ružinov
Budovateľská
pred 189 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 159 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom pekný veľký kompletne ZREKONŠTRUOVANÝ a ZARIADENÝ 2-izbový byt v lokalite BA II. Ružinov, Budovateľská ulica. Byt o celkovej výmere 40 m2 sa nachádza na 1/5 poschodí s výťahom. K bytu prislúchajú dva balkóny, každý o výmere 2,0 m2 a pivnica o rozlohe 2,0 m2. Pozostáva z kuchyne prepojenej s obývacou izbou, spálne, do ktorej sa vchádza z chodby, kúpeľne, samostatnej toalety a chodby. Byt je vhodný pre 1 - 2 osoby, nefajčiarov, bez domácich zvierat.

STAV BYTU:

Byt po kompletnej rekonštrukcii. Obývacia izba prepojená s kuchyňou. Rozťahovacia sedačka, TV-Skylink, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. V spálni šatníková skriňa a rozkladacia pohovka. V kúpeľni sprchový kút, umývadlo, práčka, samostatné WC. Bezpečnostné dvere, nové interiérové dvere, 2x balkón, k dispozícii pivnica.

PLATBY:

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačný nájom vo výške 550,- eur vrátane energií, kaucia 550,-eur, provízia pre realitnú kanceláriu 275,-eur.

Byt je voľný.

LOKALITA:

VYHĽADÁVANÁ lokalita NIVY poskytuje obyvateľom POKOJNÉ BÝVANIE s výhodami života V CENTRE MESTA. V okolí bytu je KOMPLETNÁ občianska vybavenosť , kaviarne, čajovne, reštaurácie, pivárne, banky, pošta, obchody, divadlá, fitness centrum. Bezproblémová dostupnosti do centra mesta aj vynikajúce spojenie MHD do všetkých mestských častí.

/ 2-IZBOVÝ BYT / TEHLOVÝ DOM / PRENÁJOM / ZARIADENÝ / 2x BALKÓN / BRATISLAVA II. RUŽINOV / NIVY / BUDOVATEĽSKÁ ULICA / ŠIRŠIE CENTRUM /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Nie je
Počet kúpeľní:
1

Na mape: AXIS REAL:: Slnečný pekný 2-izbový byt, BA II. Ružinov, Budovateľská

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.